Το Oppo Reno8 T 4G εμφανίζεται σε renders που διέρρευσαν

Το Oppo Reno8 T 4G εμφανίζεται σε renders που διέρρευσαν

Το Oppo Reno8 T εντοπίστηκε σε πολλαπλές πιστοποιήσεις νωρίτερα αυτό το μήνα, και το τηλέφωνο λέγεται ότι έχει δύο διαφορετικές παραλλαγές – LTE και 5G. Σήμερα, εικόνες της έκδοσης 4G εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Δείχνουν σχεδιασμό παρόμοιο με το Oppo A1 Pro, αλλά με διαφορετική ευθυγράμμιση κάμερας.

Oppo Reno8 T 4G appears in leaked renders

Αυτή η έκδοση του Reno8 απεικονίζεται με μια επίπεδη οθόνη που πιθανότατα είναι μια οθόνη AMOLED, δεδομένης της έλλειψης οποιουδήποτε ορατού σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι ή στο πίσω μέρος. Υπάρχει επίσης μια ενιαία τρύπα για την κάμερα selfie στην επάνω αριστερή γωνία.

Οι χρωματικές επιλογές θα είναι δύο – Orange Leather, που μπορεί να είναι μια πλάτη από ψεύτικο δέρμα, και ένα πιο απλό, απλό μαύρο.

Προηγούμενες αναφορές ανέφεραν ότι η σειρά Reno8 θα φτάσει στην Ινδία την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης T. Δεν έχουμε ακόμη ακούσει κάτι σχετικά από την εταιρεία και να μάθουμε εάν η χώρα της Νότιας Ασίας θα είναι η πρώτη αγορά για τα Oppo Reno8 T και Oppo Reno8 T 5G.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *