Η Samsung αποκαλύπτει το Galaxy Book2 Go με σύνδεση 5G με Snapdragon 7c+ Gen 3

Η Samsung αποκαλύπτει το Galaxy Book2 Go με σύνδεση 5G με Snapdragon 7c+ Gen 3

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Samsung παρουσίασε το Galaxy Book2 Go, ένα λεπτό και ελαφρύ φορητό υπολογιστή Windows που λειτουργεί με ARM και βασίζεται στο Snapdragon 7c+ Gen 3. Ενώ το chipset υποστηρίζει 5G, το αρχικό μοντέλο δεν το έκανε χρήση και προσέφερε μόνο τοπική συνδεσιμότητα. Σήμερα η εταιρεία παρουσίασε μια έκδοση 5G του φορητού υπολογιστή.

Το Samsung Galaxy Book 2 Go 5G είναι μια συσκευή διπλής SIM και μπορεί να συνδυάσει μια φυσική SIM και μια eSIM (σημειώστε ότι υποστηρίζεται μόνο η λειτουργία απλής αναμονής). Η σύνδεση 5G χρησιμοποιεί τις ζώνες κάτω των 6 GHz.

Επιπλέον, ο φορητός υπολογιστής μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα Wi-Fi 6E και γνωρίζει μερικά προσεγμένα κόλπα εάν έχετε άλλες συσκευές Galaxy. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα Galaxy Tab χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Δεύτερη οθόνη. Η γρήγορη και εύκολη σύζευξη είναι ενεργοποιημένη και για τα Galaxy Buds.

Samsung unveils 5G-connected Galaxy Book2 Go with Snapdragon 7c+ Gen 3

Το Galaxy Book2 Go είναι λεπτό, με πάχος μόνο 15,5 mm και βάρος 1,44 κιλά (0,61”, 3,17 λίβρες). Αυτό δεν το καθιστά ανώμαλο, ωστόσο, έχει περάσει τις δοκιμές MIL-STD-810H για υψηλή θερμοκρασία, χαμηλή θερμοκρασία, θερμικό σοκ, κραδασμούς, χαμηλή πίεση και υγρασία.

Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει IPS LCD 14″ με ανάλυση 1080p, ο μεντεσές επιτρέπει στην οθόνη να περιστρέφεται 180°. Εκτελεί το Windows 11 Home out of the box, το οποίο υποστηρίζει εφαρμογές x86 (32-bit και 64-bit), σε περίπτωση που βασίζεστε σε παλιές εφαρμογές των Windows που δεν διαθέτουν θύρα ARM.

Η ενσύρματη συνδεσιμότητα διαθέτει δύο θύρες USB-C, μία USB-A 2.0 και μια σύνθετη υποδοχή ακουστικών. Υπάρχει μια υποδοχή microSD και μια υποδοχή nanoSIM. Ο φορητός υπολογιστής λειτουργεί με μπαταρία 42,3 Wh και διαθέτει τροφοδοτικό 45 W.

Το Samsung Galaxy Book2 Go θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Ιανουαρίου μέσω της Samsung.com καθώς και σε επιλεγμένους παρόχους. Υπάρχει διαθέσιμη έκδοση εκτός 5G, συν δύο διαμορφώσεις μνήμης για το μοντέλο 5G, οι τιμές είναι οι εξής:

Samsung Galaxy Book2 Go
ΜοντέλοΜνήμηΤιμή (GBP)
Wi-Fi4/128 GB£500
5G4/128 GB650 £
5G8/256 GB750 £

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *