Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite λαμβάνει ενημέρωση One UI 5.0 που βασίζεται σε Android 13

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite λαμβάνει ενημέρωση One UI 5.0 που βασίζεται σε Android 13

Η Samsung κυκλοφόρησε τη σταθερή ενημέρωση One UI 5.0 που βασίζεται σε Android 13 για το Galaxy Tab S6 Lite (2022) τον περασμένο μήνα, και τώρα είναι το μοντέλο του 2020 που παίρνει μια γεύση από το Android 13 και το One UI 5.0.

Η ενημέρωση κυκλοφορεί για το μοντέλο LTE (SM-P615) και έχει την έκδοση υλικολογισμικού P615XXU4FWA5. Έρχεται με μια νέα γραμμή εργασιών για το tablet και βελτιώνει το multi-tasking. Η ενημέρωση φέρνει επίσης ένα ανανεωμένο μενού προσαρμογής οθόνης κλειδώματος και βελτιστοποίηση απόδοσης στο Galaxy Tab S6 Lite.

Ωστόσο, η ενημέρωση One UI 5.0 συνοδεύεται από την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας με ημερομηνία Νοεμβρίου 2022, όταν ορισμένες συσκευές Samsung έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2023.

Εξάλλου, η ενημέρωση αυτή τη στιγμή εμφανίζεται μόνο στη Γαλλία, αλλά η κυκλοφορία θα επεκταθεί σύντομα και σε άλλες χώρες. Το μοντέλο Wi-Fi (SM-P610) θα λάβει επίσης το One UI 5.0 σύντομα.

Εάν ζείτε στη Γαλλία και δεν έχετε λάβει ακόμη το One UI 5.0 στο Samsung Galaxy Tab S6 Lite, μπορείτε να το ελέγξετε χειροκίνητα μεταβαίνοντας στο tablet του tablet Ρυθμίσεις >Αναβάθμιση λογισμικού μενού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *