KB5022370: Η Microsoft κυκλοφορεί τη δυναμική ενημέρωση για τη βελτίωση των Windows 11 Setup, WinRE, και άλλα

KB5022370: Η Microsoft κυκλοφορεί τη δυναμική ενημέρωση για τη βελτίωση των Windows 11 Setup, WinRE, και άλλα

Νωρίτερα σήμερα, η Microsoft κυκλοφόρησε το KB5022370 Dynamic Update, με την ένδειξη “κρίσιμο” για τα Windows 11 έκδοση 21H2. Η δυναμική ενημέρωση βοηθά στη βελτίωση της διαδικασίας εγκατάστασης των Windows, γενικά όταν ξεκινά μια νέα ενημέρωση λειτουργιών, όπως για παράδειγμα η ενημέρωση των Windows 11 2022.

Το άρθρο υποστήριξης για τη νέα ενημέρωση KB5022370 λέει:

KB5022370: Ρύθμιση δυναμικής ενημέρωσης για Windows 11, έκδοση 21H2

Περίληψη

Αυτή η ενημέρωση κάνει βελτιώσεις στα δυαδικά αρχεία Setup ή σε οποιαδήποτε αρχεία που χρησιμοποιεί το Setup για ενημερώσεις λειτουργιών στα Windows 11, έκδοση 21H2.

Σε μια ανάρτηση σχετικά με τις δυναμικές ενημερώσεις των Windows 10, η Microsoft εξήγησε τις Δυναμικές ενημερώσεις με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα διάφορα στοιχεία και τις χρήσεις τους. Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν επιδιορθώσεις στα δυαδικά αρχεία Setup.exe, ενημερώσεις SafeOS για το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows και άλλα:

Μόλις ξεκινήσει μια ενημέρωση λειτουργιών των Windows 10, είτε από πολυμέσα είτε από περιβάλλον συνδεδεμένο με την υπηρεσία Windows Update, η Δυναμική Ενημέρωση είναι ένα από τα πρώτα βήματα που επικαλείται. Το πρόγραμμα Εγκατάστασης των Windows 10 προσεγγίζει μια διεύθυνση URL που αντιμετωπίζει το Διαδίκτυο που φιλοξενείται από τη Microsoft για την ανάκτηση του περιεχομένου της δυναμικής ενημέρωσης και, στη συνέχεια, εφαρμόζει αυτές τις ενημερώσεις στα μέσα εγκατάστασης του λειτουργικού σας συστήματος.

Το περιεχόμενο που αποκτάται περιλαμβάνει:

  • Ενημερώσεις εγκατάστασης: Διορθώνει τα δυαδικά αρχεία Setup ή τυχόν αρχεία που χρησιμοποιεί το Setup για ενημερώσεις λειτουργιών.
  • Ασφαλείς ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος: Διορθώσεις για το “ασφαλές λειτουργικό σύστημα” που χρησιμοποιούνται για την ενημέρωση του περιβάλλοντος αποκατάστασης των Windows (WinRE).
  • Ενημερώσεις στοίβας εξυπηρέτησης: Διορθώσεις που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση του ζητήματος της στοίβας συντήρησης των Windows 10 και, επομένως, απαιτούνται για την ολοκλήρωση της ενημέρωσης δυνατοτήτων.
  • Τελευταία αθροιστική ενημέρωση: Εγκαθιστά την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημέρωση ποιότητας.
  • Ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης: Τελευταία έκδοση των ισχυόντων προγραμμάτων οδήγησης που έχουν ήδη δημοσιευτεί από κατασκευαστές στο Windows Update και στοχεύουν ειδικά για τη Δυναμική ενημέρωση.

Εκτός από αυτές τις ενημερώσεις, το Dynamic Update θα διατηρήσει το περιεχόμενο του πακέτου γλωσσών (LP) και των δυνατοτήτων κατ’ απαίτηση (FOD) κατά τη διαδικασία αναβάθμισης. Δεν πρόκειται για ενημερώσεις για LP και FOD, αλλά για εκ νέου απόκτηση για να διασφαλιστεί ότι ο χρήστης έχει αυτά τα στοιχεία παρόντα με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης.

Η δυναμική ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του καταλόγου Microsoft Update. Μπορείτε να το κατεβάσετε  από αυτόν τον σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *