Αυτό είναι το Xiaomi Redmi Note 12 Turbo;

Αυτό είναι το Xiaomi Redmi Note 12 Turbo;

Σύμφωνα με μια νέα διαρροή του Weibo, η οικογένεια Redmi Note 12 πρόκειται να αναπτυχθεί για άλλη μια φορά με ένα τηλέφωνο που ονομάζεται προσωρινά Redmi Note 12 Turbo. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα με πιθανή διεθνή κυκλοφορία, πιθανώς με διαφορετική μάρκα, όπως η Poco, αργότερα.

Προς το παρόν, γνωρίζουμε μόνο μερικά πράγματα για την μη ανακοινωθείσα συσκευή, συμπεριλαμβανομένου του ότι θα διαθέτει συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη – κάτι εντελώς νέο για τη σειρά τηλεφώνων Redmi Note 12. Όπως πολλά από τα αδέρφια του, το Redmi Note 12 Turbo λέγεται ότι έχει οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών, 120 Hz, FHD+. Σε μια άλλη ενδιαφέρουσα ανατροπή, το τηλέφωνο βασίζεται προφανώς στο chipset Snapdragon 7 Gen 2 – μια άλλη πρώτη για την οικογένεια.

Η διαρροή συνεχίζεται με ορισμένες προδιαγραφές κάμερας, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου φακού 50MP, 8MP ultrawide και μιας τρίτης κάμερας κάποιου είδους. Κάποιο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα snapper μακροεντολών 2MP, όπως ακριβώς στο Redmi Note 12 Pro. Η διαρροή ισχυρίζεται επίσης ότι το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 5.500 mAh, η οποία είναι λίγο μεγαλύτερη από το πακέτο των 5.000 mAh στα περισσότερα άλλα τηλέφωνα Redmi Note 12. Συνδυάζεται με γρήγορη φόρτιση 67 W, και πάλι σε αντίθεση με το Redmi Note 12 Pro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *