YouTube Music   Listening Room : Ανοίγει  με δωρεάν συνδρομή 1 έτους

YouTube Music Listening Room : Ανοίγει με δωρεάν συνδρομή 1 έτους

Οι προγραμματιστές πίσω από το YouTube Music ανακοίνωσαν ένα νέο Listening Room – ένα κανάλι Discord για να δίνουν οι χρήστες σχόλια σχετικά με λειτουργίες πρώιμης πρόσβασης. Οποιοσδήποτε μπορεί να υποβάλει αίτηση και θα πρέπει να απαντήσει σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το μουσικό του είδος και τη συνδρομή της επιλογής του. Οι απαιτήσεις είναι ότι πρέπει να είστε λάτρης της μουσικής, να δίνετε τακτικά σχόλια μέσω συνομιλιών και δημοσκοπήσεων και να χρησιμοποιείτε το YouTube Music ως την κύρια υπηρεσία ροής ήχου για ένα χρόνο (αν και μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε άλλη υπηρεσία ταυτόχρονα) .

Εάν γίνει αποδεκτό, αυτός ο 1 χρόνος παρέχεται δωρεάν ως μέρος του προγράμματος και θα αποκτήσετε έγκαιρη πρόσβαση σε νέες λειτουργίες και “μια ευκαιρία να επηρεάσετε το μέλλον του YouTube Music”.

Οι υποψήφιοι καλούνται να μην κοινοποιήσουν πληροφορίες, ούτε να τραβήξουν στιγμιότυπα οθόνης, φωτογραφίες ή να εγγράψουν οτιδήποτε από το Listening Room. Το YouTube Music θα επικοινωνήσει με τους εγκεκριμένους αιτούντες τον Φεβρουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *