Riot Games : Καθυστέρησεις στα patches λόγω επίθεσης

Riot Games : Καθυστέρησεις στα patches λόγω επίθεσης

Η Riot Games, ο προγραμματιστής και εκδότης βιντεοπαιχνιδιών πίσω από το League of Legends και το Valorant, λέει ότι θα καθυστερήσει τα patches παιχνιδιών αφού το περιβάλλον ανάπτυξής του παραβιάστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο εκδότης παιχνιδιών που εδρεύει στο Λος Άντζελες αποκάλυψε το περιστατικό σε ένα νήμα στο Twitter το βράδυ της Παρασκευής και υποσχέθηκε να ενημερώνει τους πελάτες για οτιδήποτε ανακαλύπτει μια συνεχιζόμενη έρευνα.

“Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τα συστήματα στο αναπτυξιακό μας περιβάλλον παραβιάστηκαν μέσω επίθεσης κοινωνικής μηχανικής”, η εταιρεία είπε.

“Δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή, αλλά θέλαμε να επικοινωνήσουμε έγκαιρα και να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ελήφθησαν δεδομένα παίκτη ή προσωπικές πληροφορίες.”

Η Riot Games πρόσθεσε επίσης ότι η παραβίαση επηρέασε άμεσα την ικανότητά της να δημοσιεύει ενημερώσεις κώδικα για τα παιχνίδια της.

“Δυστυχώς, αυτό έχει επηρεάσει προσωρινά την ικανότητά μας να κυκλοφορούμε περιεχόμενο. Ενώ οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά για μια επιδιόρθωση, αναμένουμε ότι αυτό θα επηρεάσει τον επερχόμενο ρυθμό ενημερώσεων κώδικα σε πολλά παιχνίδια”, δήλωσε η Riot Games. 

Οι ομάδες ανάπτυξης πίσω από το League of Legends (LoL) για πολλούς παίκτες σε απευθείας σύνδεση αρένα μάχης και τα παιχνίδια αυτόματης μάχης Teamfight Tactics (TFT) επιβεβαίωσαν το περιστατικό την Παρασκευή.

Τα tweets αναγνώρισαν επίσης μελλοντικές καθυστερήσεις στις αλλαγές που σχεδιάζονται να εφαρμοστούν στο παιχνίδι και προς την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου μεγάλου patch.

“Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ημερομηνία παράδοσης για την ενημερωμένη έκδοση κώδικα 13.2. Η ομάδα του League εργάζεται για να επεκτείνει τα όρια των επειγουσών επιδιορθώσεων, προκειμένου να παραδώσει την πλειονότητα των προγραμματισμένων και δοκιμασμένων αλλαγών υπολοίπου έγκαιρα ακόμα”, η ομάδα LoL είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *