Η σειρά Galaxy S24 θα έχει chipset Snapdragon 8

Η σειρά Galaxy S24 θα έχει chipset Snapdragon 8

Η ομάδα Mobile eXperience (MX) της Samsung φέρεται να εργάζεται σε ένα κατά παραγγελία chipset για μελλοντικά τηλέφωνα  Galaxy. Ωστόσο, είναι ακόμα νωρίς και δεν θα είναι έτοιμο για τη σειρά Galaxy S23. Ωστόσο, η ανάπτυξη δεν είναι αρκετά μακριά ώστε ο TM Roh έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στην αποκάλυψη του S23 για το νέο chipset . Θα είναι έτοιμο για τη σειρά S24 του χρόνου;

Η απάντηση μπορεί να είναι «όχι», καθώς ο Yogesh Brar μετέδωσε πληροφορίες ότι το «Snapdragon Mobile Platform for Galaxy» δεν θα είναι εφάπαξ για φέτος, αλλά θα χρησιμοποιηθεί και το επόμενο έτος.

Το chipset Galaxy S23 είναι το SM8550-AC, μια παραλλαγή του κανονικού Snapdragon 8 Gen 2 (αριθμός μοντέλου SM8550-AB) που τρέχει τη CPU και την GPU του σε υψηλότερες ταχύτητες ρολογιού. Η Qualcomm έχει κυκλοφορήσει τσιπ AC αρκετές φορές στο παρελθόν, επομένως αυτό δεν είναι νέο – αλλά αυτή τη φορά η Samsung έχει αποκλειστικότητα στο τσιπ AC.

Next year's Galaxy S24 series could have exclusive Snapdragon 8 chipsets as well

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για αποκλειστικότητα ή όχι, δηλαδή εάν άλλοι κατασκευαστές θα χρησιμοποιήσουν το υπερχρονισμένο τσιπ αργότερα φέτος. Αλλά άλλοι κατασκευαστές θα έχουν τελικά την ευκαιρία τους. Ο Brar λέει ότι το πρόγραμμα Snapdragon για Galaxy θα τρέχει μέχρι να είναι έτοιμο το εσωτερικό chipset της Samsung MX, μετά από αυτό το πρόγραμμα αποκλειστικότητας θα μπορούσε να μεταβεί σε άλλη μάρκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *