Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.3 με υποστήριξη για το νέο HomePod και το watchOS 9.3

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.3 με υποστήριξη για το νέο HomePod και το watchOS 9.3

Οπως και υποσχέθηκε την περασμένη εβδομάδα, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.3 σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές. Εάν έχετε συμβατό iPhone και δεν σας έχει ειδοποιήσει ακόμα για την ενημέρωση, μπορείτε να την αποκτήσετε  μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Η νέα έκδοση συνοδεύεται από υποστήριξη για Κλειδιά ασφαλείας για Apple ID, επιτρέποντας φυσικό έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για τις συνδέσεις Apple ID. Έχετε επίσης μια νέα ταπετσαρία Unity και υποστήριξη για  το HomePod δεύτερης γενιάς.

Η λειτουργία Emergency SOS έχει τροποποιηθεί για την αποφυγή τυχαίων κλήσεων – την ενεργοποιείτε κρατώντας πατημένο το πλευρικό κουμπί με το κουμπί αύξησης ή μείωσης της έντασης ήχου μαζί, αλλά η κλήση δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι να απελευθερωθούν τα κουμπιά.

Φυσικά, υπάρχει επίσης μια ποικιλία επιδιορθώσεων σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ζητήματος στο Freeform όπου ορισμένες πινελιές που δημιουργήθηκαν με το δάχτυλο ή το Apple Pencil δεν θα εμφανίζονταν σε κοινόχρηστους πίνακες, ενός προβλήματος  που έκανε την ταπετσαρία να εμφανίζεται μαύρη στην οθόνη κλειδώματος, ενός άλλου που εμφανίζει προσωρινά οριζόντια  γραμμές  κατά την αφύπνιση στο iPhone 14 Pro Max. Τέλος διορθώθηκε και  ένα πρόβλημα που εμπόδισε το γραφικό στοιχείο οθόνης κλειδώματος της εφαρμογής Home από την εμφάνιση ακριβούς κατάστασης.

Ένα ζήτημα που έκανε τη Siri να μην ανταποκρίνεται σωστά σε αιτήματα μουσικής έχει επίσης αντιμετωπιστεί, όπως και προβλήματα με τα αιτήματα Siri στο CarPlay, τα οποία μπορεί να μην έχουν κατανοηθεί σωστά.

Για όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το iOS 15, η Apple κυκλοφόρησε επίσης το iOS 15.7.3 και για όσους έχουν μια πολύ παλαιότερη συσκευή κολλημένη στο iOS 12, υπάρχει το iOS 12.5.7 . Και οι δύο ενημερώσεις ασφαλείας τις οποίες πιθανότατα θα πρέπει να εγκαταστήσετε άμεσα.

Τέλος, το watchOS 9.3 είναι πλέον σε κυκλοφορία και έρχεται με μια νέα όψη ρολογιού, καθώς και ανώνυμες βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων. Αυτό είναι διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής Apple Watch στο iPhone.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *