Η Apple ξεκινά προσλήψεις για το πρώτο της κατάστημα λιανικής στη Μαλαισία

Η Apple ξεκινά προσλήψεις για το πρώτο της κατάστημα λιανικής στη Μαλαισία

Η Apple άρχισε να προσλαμβάνει υπαλλήλους για το πρώτο της κατάστημα λιανικής στη Μαλαισία, σύμφωνα με νέα έκθεση του Bloomberg.

Ο τεχνολογικός γίγαντας   δημοσίευσε πρόσφατα λίστες θέσεων εργασίας στον ιστότοπό του για θέσεις εργασίας στη Μαλαισία. Αυτά περιλαμβάνουν διευθυντές καταστημάτων, ηγέτες καταστημάτων, ειδικούς λειτουργίας, επαγγελματίες, τεχνικούς και ειδικούς, προσωπικό υποστήριξης, δημιουργικά και πωλητές. Οι καταχωρίσεις δείχνουν ότι οι θέσεις αφορούν το κατάστημα λιανικής της Apple και όχι για μεταπωλητές τρίτων που υπάρχουν ήδη στη χώρα. Η Apple λειτουργεί επίσης ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στη Μαλαισία.

Αν και οι λίστες θέσεων εργασίας δεν υποδεικνύουν με κανέναν τρόπο πού θα είναι το πρώτο κατάστημα της Apple στη Μαλαισία, η έκθεση προτείνει ότι ενδέχεται να κατασκευαστεί στην πρωτεύουσα της χώρας Κουάλα Λουμπούρ.

Αυτή η εξέλιξη θα ενισχύσει την παρουσία της Apple στην περιοχή της Ασίας. Πίσω τον Νοέμβριο του 2015, η Apple άνοιξε ένα κατάστημα λιανικής στη Σιγκαπούρη, το πρώτο του στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Τρία χρόνια αργότερα, ο τεχνολογικός γίγαντας άνοιξε ένα άλλο κατάστημα στη γειτονική χώρα Ταϊλάνδη. Επιπλέον, η εταιρεία επίσης δημοσίευσε πρόσφατα λίστες θέσεων εργασίας για την πρώτη του τοποθεσία στην Ινδία, που βρίσκεται στα σκαριά εδώ και λίγα χρόνια.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ενώ η Apple δεν αναφέρει πωλήσεις σε μεμονωμένες χώρες, η εταιρεία συγκέντρωσε περισσότερα από 29 δισεκατομμύρια δολάρια από το τμήμα Ασίας-Ειρηνικού κατά το τελευταίο οικονομικό έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *