Θα υπάρχει μόνο μία έκδοση του Pixel Tablet της Google 

Θα υπάρχει μόνο μία έκδοση του Pixel Tablet της Google 

Για το Pixel Tablet της Google σίγουρα έχει περάσει πολύς καιρός αναμονής. Δεν είναι ακόμα επίσημο, παρά το ότι είναι προς πώληση στο Facebook Marketplace πίσω τον Δεκέμβριο. Σήμερα μια νέα φήμη από μια γενικά αξιόπιστη πηγή ρίχνει λίγο περισσότερο φως στην επερχόμενη συσκευή.

Σε αντίθεση με κάποιες προηγούμενες μουρμουρίσματα, προφανώς πρόκειται να αποκτήσουμε μόνο μία έκδοση Pixel Tablet – χωρίς διαχωρισμό «βανίλια» και «Pro» εδώ. Από τις δύο πιθανές επαναλήψεις, η πιο high-end παρέμεινε και το μοντέλο χαμηλότερης κατηγορίας με το chipset πρώτης γενιάς Tensor προφανώς ακυρώθηκε κάπου στην πορεία.

Το  Pixel Tablet θα φτάσει με το Tensor G2 SoC που επίσης εμφανίζεται στο Pixel 7 και Pixel 7 Pro, μια οθόνη ανάλυσης 2.560×1.600 κατασκευασμένη από την China Star Optoelectronics και ένα πρόγραμμα οδήγησης LED έξι καναλιών Richtek RT4539. Χρησιμοποιείται για τον οπίσθιο φωτισμό των οθονών LCD, επομένως μην περιμένετε να δείτε ένα πάνελ AMOLED στο επερχόμενο tablet της Google.

Τουλάχιστον μία έκδοση του Pixel Tablet διαθέτει 8 GB μνήμης RAM της Samsung και 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS, καθώς και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένη στο πλάι (πιθανότατα ενσωματωμένη στο κουμπί λειτουργίας).

Μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες του Pixel Tablet που διέρρευσαν πρόσφατα στο tweet που ενσωματώθηκε παραπάνω. Όπως αποκαλύφθηκε προηγουμένως, θα διαθέτει βάση για εύκολη χρήση ως έξυπνη οθόνη, αν και δεν είναι σαφές εάν θα περιλαμβάνεται στο κουτί ή θα πωλείται ως προαιρετικό αξεσουάρ. Ας ελπίσουμε ότι το Pixel Tablet θα κυκλοφορήσει νωρίτερα, παρά αργότερα – δεν είμαστε συχνά στο σημείο των οκτώ μηνών από τότε που ο κατασκευαστής διαφήμισε πρώτη φορά  τη συσκευή χωρίς να έχει γίνει επίσημη στο μεταξύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *