Πρώτες λεπτομέρειες για το iOS 17

Πρώτες λεπτομέρειες για το iOS 17

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε  το iOS 16.3, την τελευταία έκδοση του iOS 16, η οποία παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του περασμένου έτους και κυκλοφόρησε το φθινόπωρο με την οικογένεια iPhone 14. Φέτος, το iOS 17 θα κυκλοφορήσει μαζί με τη σειρά iPhone 15, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο και σήμερα μια νέα αναφορά μιλάει ήδη για αυτό.

Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, το iOS 17 δεν θα εισαγάγει τεράστιες οπτικές αναθεωρήσεις. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε να φαίνεται πανομοιότυπο με το iOS 16. Αντίθετα, η εστίαση με την επερχόμενη έκδοση θα είναι στην αύξηση της σταθερότητας και της αποτελεσματικότητας και στην υποστήριξη για τα ακουστικά Reality Pro AR/VR της Apple.

Για το σκοπό αυτό, το iOS 17 θα διαθέτει μια νέα, αποκλειστική εφαρμογή για τα ακουστικά. Αυτό φέρεται να είναι παρόμοια ιδέα με την εφαρμογή Watch, αλλά με “σημαντικά περισσότερες δυνατότητες”. Η εφαρμογή Home φαίνεται σαν να πρόκειται για ανανέωση, με “σημαντικές αλλαγές” σε εξέλιξη, μαζί με πιο ασήμαντες “αλλαγές” στο Find My.

Επιπλέον, η εφαρμογή Μουσική φέρεται να δει κάποιες αλλαγές που σχετίζονται με την πλοήγηση μέσα σε αυτήν. Η εφαρμογή Mail θα απλοποιηθεί “λίγο” και οι Υπενθυμίσεις και τα Αρχεία θα βελτιωθούν, αν και δεν μας λένε πώς. Προφανώς, θα πρέπει επίσης να περιμένετε μικρές αλλαγές στις εφαρμογές Fitness και Wallet, οι τελευταίες από τις οποίες ενδέχεται να συνδεθούν στο Apple Pay Later.

Φαίνεται ότι το iOS 17 έχει κατασκευαστεί για να τρέχει σε έξι συσκευές με Dynamic Island, εκ των οποίων οι δύο είναι οι ήδη διαθέσιμες στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Φαίνεται λοιπόν ότι και τα τέσσερα επερχόμενα μοντέλα iPhone 15 θα διαθέτουν το Dynamic Island, εγκαταλείποντας τελικά την εγκοπή.

Σύμφωνα με άλλα μέρη του κώδικα iOS 17, και τα τέσσερα επερχόμενα iPhone θα έχουν θύρα USB-C, αλλά μόνο δύο θα υποστηρίζουν ταχύτητες USB 3.2, πιθανώς το Pro και το Pro Max. Οι συσκευές που δεν είναι Pro θα κολλήσουν με ταχύτητες παρόμοιες με αυτές που έχουν αυτή τη στιγμή μέσω του Lightning.

Τέλος, το iPhone 15 Pro Max λέγεται ότι έρχεται με “πιο προηγμένο” λογισμικό επεξεργασίας εικόνας σε σύγκριση με το iPhone 15 Pro και καλύτερο σύστημα ψύξης (το οποίο πιθανώς καθίσταται δυνατό, τουλάχιστον εν μέρει, από το ότι το τηλέφωνο είναι φυσικά μεγαλύτερο) .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *