Ένα smartphone της Coca-Cola θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα 

Ένα smartphone της Coca-Cola θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα 

Φαίνεται ότι θα μπορούσαμε σύντομα να έχουμε ένα smartphone της Coca-Cola για να προσθέσουμε στον αυξανόμενο αριθμό των crossover Android.

Αρκετοί λογαριασμοί Twitter μοιράζονται μια προφανή απόδοση τύπου ενός smartphone της Coca-Cola, αλλά ο πρώτος φαίνεται να προέρχεται από το γνωστό @UniverseIce. Αν και μοιάζει πολύ με ένα δέρμα βινυλίου που εφαρμόζεται σε μια υπάρχουσα συσκευή, φαίνεται ότι η Coca-Cola συνεργάζεται για πρώτη φορά σε ένα έργο smartphone.

Με τα χρόνια έχουμε δει μερικές πραγματικά υψηλού προφίλ συνεργασίες μεταξύ επωνυμιών, συμπεριλαμβανομένων των εντυπωσιακών Cyberpunk 2077 OnePlus 8T, ένα Dragon Ball Z Realme GT NEO 3, Galaxy Z Flips με θέμα τα Pokemon, καθώς και πολλά άλλα που προσφέρουν κάτι πραγματικά μοναδικό. Η Coca-Cola είναι ένας θεσμός, οπότε το να δούμε το branding σε ένα smartphone θα ήταν εξίσου ενδιαφέρον.

Δεν είναι σαφές ποιος κατασκευαστής smartphone Android είναι υπεύθυνος για αυτήν τη συνεργασία της Coca-Cola. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι ένα ανανεωμένο Realme 10 Pro, το οποίο είναι αναμφισβήτητα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας. Αυτό περιλαμβάνει οθόνη IPS LCD 6,7 ιντσών 120 Hz, επεξεργαστή Snapdragon 695, 6/8/12 GB RAM, κύρια κάμερα 108 MP και μπαταρία 5.000 mAh.

Γνωρίζουμε ότι η σειρά Realme 10 κυκλοφόρησε με προεγκατεστημένο το Android 13 και αν βρίσκονται πίσω από το smartphone της Coca-Cola, τότε ελπίζουμε ότι θα έρθει με τροποποιήσεις συστήματος για να εδραιώσει αυτήν τη συνεργασία με την επωνυμία. Τούτου λεχθέντος, αν είναι το Realme 10 Pro, τότε αυτό είναι ένα οικονομικό τηλέφωνο σχεδόν από κάθε άποψη. Το πόσο θα κοστίσει είναι άγνωστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *