Η Samsung θα χρησιμοποιήσει το Snapdragon για το Galaxy S23 και άλλες ναυαρχίδες παγκοσμίως

Η Samsung θα χρησιμοποιήσει το Snapdragon για το Galaxy S23 και άλλες ναυαρχίδες παγκοσμίως

H Samsung θα απομακρυνθεί από τη χρήση του επεξεργαστή Exynos για την  Galaxy S23 σειρά υπέρ του τσιπ Snapdragon της Qualcomm. Ωστόσο, μια νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι η Samsung μπορεί να συνεχίσει αυτή την πορεία και για άλλες ναυαρχίδες.

Η Samsung σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm σε όλα τα παγκόσμια μοντέλα της σειράς Galaxy S23. Αυτό μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη, καθώς έχουμε αναφέρει στο παρελθόν ότι η Samsung μπορεί να χρησιμοποιήσει μια  ανανεωμένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2 και στα τρία τηλέφωνα.

Ωστόσο, κάτι που είναι νέο είναι ότι η αναφορά υποδηλώνει ότι η σειρά Galaxy S23 δεν θα είναι η μόνη ναυαρχίδα της Samsung που θα διαθέτει τσιπ Snapdragon. Η εταιρεία μπορεί να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το Snapdragon μέχρι να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του νέου τσιπ Exynos.

Επιβεβαιώθηκε ότι η Samsung σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα ειδικό τσιπ παρόμοιο με το τσιπ Tensor της Google για το Pixel. Ωστόσο, αναμένεται ότι αυτό το τσιπ απέχει ακόμη μερικά χρόνια από το να ολοκληρωθεί. Επομένως, εάν αυτή η διαρροή είναι αληθινή, η Samsung μπορεί να βασίζεται στην Qualcomm για μερικές γενιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *