Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο iPad το επόμενο έτος

Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο iPad το επόμενο έτος

Αν και η Samsung είναι ένα από τους βασικούς OEM που κατασκευάζουν επί του παρόντος αναδιπλούμενες συσκευές, θα μπορούσε να έχει νέους αμφισβητίες στον ορίζοντα.Και η Google και η Microsoft λέγεται ότι στοχεύουν σε αυτήν την κατηγορία συσκευών στο εγγύς μέλλον, και έχουμε ακούσει φήμες ότι η Apple είναι σχεδόν έτοιμη και αυτή. Τώρα, ο αναλυτής της εφοδιαστικής αλυσίδας Ming-Chi Kuo δήλωσε ότι υπάρχει μια αξιοπρεπής πιθανότητα η Apple να κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο iPad το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με τον Kuo, το πτυσσόμενο iPad θα φέρει μεγαλύτερη ποικιλία στο μείγμα προϊόντων της Apple και θα ενισχύσει τις πωλήσεις και στο τμήμα του iPad. Αν και ο αναλυτής δεν έδωσε  λεπτομέρειες, σημείωσε ότι το πτυσσόμενο iPad, που φημολογείται και πέρυσι, θα διαθέτει μια βάση στήριξης από ανθρακονήματα που κατασκευάζεται από την Anjie Technology.

Η τελευταία έκθεση του Kuo διαφέρει σημαντικά από τον συνάδελφο αναλυτή Ross Young, ο οποίος το σημείωσε προηγουμένως ότι η Apple εργάζεται σε ένα υβριδικό iPad-MacBook, αλλά δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2026. Ομοίως, ένας άλλος έγκριτος δημοσιογράφος Mark Gurman είχε δηλώσει ότι το πτυσσόμενο iPad θα έφτανε «αργότερα μέσα στη δεκαετία».

Αν και η Apple αρχικά αναμενόταν επίσης να κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο iPhone φέτος, φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει πλέον. Αντίθετα, ο Kuo αναμένει ότι το πτυσσόμενο iPad θα φτάσει το 2024 μαζί με ένα ανανεωμένο iPad mini. Ο αναλυτής αναμένει μείωση 10-15% στις αποστολές iPad φέτος, αλλά αναμένει ότι θα ενισχυθούν από το πτυσσόμενο iPad και το iPad mini το επόμενο έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *