Πότε θα κυκλοφορήσουν τα  Oppo Reno8 T 5G και  Enco Air3

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα  Oppo Reno8 T 5G και  Enco Air3

Η Oppo India επιβεβαίωσε το Reno8 T 5G smartphone και τα ασύρματα ακουστικά Enco Air3 θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία στις 3 Φεβρουαρίου. Πριν από αυτήν την εξέλιξη, είχαμε επιβεβαίωση ότι το Reno8 T θα κυκλοφορήσει στις Φιλιππίνες στις 8 Φεβρουαρίου που ακόμα συμβαίνει.

Oppo Reno8 T 5G key specs

Η Oppo India επιβεβαίωσε ότι το Reno8 T 5G θα προσφέρει καμπύλη οθόνη ρυθμού ανανέωσης 120Hz, κύρια κάμερα 108MP και μπαταρία 4.800 mAh με γρήγορη φόρτιση SuperVOOC 67W. Αυτές οι προδιαγραφές ταιριάζουν με Oppo A1 Pro που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Νοέμβριο.

Το Oppo είναι επίσης αναμενόμενος να κυκλοφορήσει μια έκδοση Reno8 T 4G στις Φιλιππίνες με AMOLED 6,43 ιντσών, chipset Helio G99, κύρια κάμερα 100 MP και μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 33 W.

Το Oppo Enco Air3 είναι η επόμενη έκδοση στη σειρά ασύρματων ακουστικών της μάρκας. Η Oppo αποκάλυψε ότι τα earbuds θα διαθέτουν σχεδιασμό στο αυτί χωρίς άκρες σιλικόνης, με επεξεργασία ήχου HiFi DSP και έως και 31 ώρες αντοχής μπαταρίας με την περιλαμβανόμενη θήκη φόρτισης.

Oppo Enco Air3 key specs

Τα μπουμπούκια θα διαθέτουν επίσης ακύρωση θορύβου κλήσης DNN, λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης 47 ms και αντοχή σε νερό και σκόνη IP54.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *