Αυτό είναι το Poco X5

Αυτό είναι το Poco X5

 

Εχθές ανακοινώθηκε επίσημα η Poco India ότι η έκδοση Poco X5 Pro θα κυκλοφορήσει στη χώρα στις 6 Φεβρουαρίου. Έλειπε από αυτή την αποκάλυψη οποιαδήποτε αναφορά για την απλή έκδοση Poco X5, και σύμφωνα με μια νέα διαρροή σήμερα, αυτό είναι για καλό λόγο.

Αποδεικνύεται ότι το Poco X5 δεν θα κυκλοφορήσει στην Ινδία μαζί με τον αδερφό του Pro. Αντίθετα, θα δούμε την X5 στην Ευρώπη. Τώρα λοιπόν το ερώτημα είναι – θα είναι το X5 Pro διαθέσιμο και στην Ευρώπη ή μόνο στην Ινδία;

Ανεξάρτητα από αυτό, το Poco X5 προφανώς κατευθύνεται προς την Ευρώπη και ένα πλήρες φύλλο προδιαγραφών του έχει διαρρεύσει χάρη σε ορισμένα υλικά μάρκετινγκ σήμερα. Το τηλέφωνο έρχεται με οθόνη αφής AMOLED 6,67 ιντσών 1080×2400 120 Hz με ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 1200 nit. Το πάνελ έχει πιστοποίηση Low Blue Light και καλύπτει το 100% του χρωματικού χώρου DCI-P3.

Το Poco X5 διαθέτει επίσης κύρια κάμερα 48 MP, ultrawide 8 MP και macro 2 MP, καθώς και κάμερα 13 MP για selfies. Η μπαταρία είναι μια κυψέλη 5.000 mAh με ενσύρματη υποστήριξη φόρτισης 33W. Στο τιμόνι βρίσκεται το Snapdragon 695 SoC της Qualcomm.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *