Η Microsoft εμφανίζει δοκιμαστικές διαφημίσεις Microsoft 365 χωρίς δυνατότητα παράβλεψης σε ορισμένους χρήστες

Η Microsoft εμφανίζει δοκιμαστικές διαφημίσεις Microsoft 365 χωρίς δυνατότητα παράβλεψης σε ορισμένους χρήστες

Μερικοί άνθρωποι αντιμετώπισαν δυσκολίες στην πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας των Windows λόγω μιας διαφήμισης που δεν μπορεί να παραβλεφθεί για το Microsoft 365, τη σουίτα λογισμικού παραγωγικότητας και συνεργασίας του τεχνολογικού γίγαντα.

Ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε μια φωτογραφία του υπολογιστή τους με Windows 10 που εμφανίζει μια δοκιμαστική διαφήμιση του Microsoft 365 Family σε πλήρη οθόνη κατά τη διάρκεια της out-of-box εμπειρίας (OOBE). «Τα Windows 10 με εμποδίζουν να κάνω εκκίνηση σε επιτραπέζιο υπολογιστή χωρίς πρώτα να αναγκαστώ να αποδεχτώ τη δωρεάν δοκιμή τους και 100 $ μηνιαίως στη συνέχεια (προφανώς ακύρωσα μετά αλλά το WTF Microsoft)», ανέφερε η ανάρτηση του Redditor.

Microsoft 365 ad

Ένας χρήστης έχει δύο επιλογές: “Δοκιμάστε δωρεάν” και “Όχι, ευχαριστώ”. Παραδόξως, εάν ένας χρήστης κάνει κλικ στο “Όχι, ευχαριστώ”, θα ανακατευθυνθεί σε μια σελίδα επιβεβαίωσης πληρωμής όπου προφανώς δεν έχει άλλη επιλογή παρά να κάνει κλικ στο “Έναρξη δοκιμής, αγορά αργότερα”.

Άλλοι χρήστες ανέφεραν ότι είδαν μια διαφορετική παραλλαγή της διαφήμισης που χρησιμοποιεί τα κουμπιά “Επόμενο” και “Όχι, ευχαριστώ”. Ωστόσο, κάνοντας κλικ στο τελευταίο τα μεταφέρει στη σελίδα πληρωμής.

Επειδή δεν υπάρχει προφανής τρόπος παράλειψης της διαφήμισης, το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν οι χρήστες είναι να εισαγάγουν τα στοιχεία της κάρτας τους και στη συνέχεια να ακυρώσουν τη συνδρομή αργότερα μέσω του λογαριασμού τους Microsoft. Εάν δεν ακυρώσουν, θα χρεωθούν 109 $ το μήνα μετά τη δοκιμαστική περίοδο.

Όπως έχουν επισημάνει ορισμένοι Redditors, είναι πιθανό η συμπεριφορά να είναι απλώς ένα σφάλμα, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο η διαφήμιση των Windows 11 σε πλήρη οθόνη έχει ένα κουμπί παράβλεψης που λειτουργεί σωστά. Προς το παρόν, εάν θέλετε να αποφύγετε να δείτε την προσφορά, μπορείτε να δοκιμάσετε να αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο όταν περνάτε από το OOBE.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *