Μείωση τιμών για το Samsung Galaxy S22 

Μείωση τιμών για το Samsung Galaxy S22 

Όπως συμβαίνει συνήθως με παλαιότερες ναυαρχίδες, οι τιμές πέφτουν μόλις φτάσουν οι διάδοχοι τους . Αυτό έκανε και η Samsung στην Ινδία για τα smartphone Galaxy S22 της. Ωστόσο, μόνο τομικρότερο της οικογένειας S22 μπορούν να αγοραστούν σε μειωμένη τιμή. Παράλληλα , το Galaxy S22+ διακόπτεται  ενώ η έκδοση Ultra πωλείται στη συνήθη τιμή του.

Το  Galaxy S22 έχει τώρα αρχική τιμή 57.999 INR, ενώ η επιλογή των 256 GB θα σας κοστίσει 61.999 INR. Αρχικά, αυτά κόστιζαν 72.999 INR και 76.999 INR, αλλά φυσικά ήταν τιμές εκκίνησης πριν από ένα χρόνο.

Αυτές είναι οι επίσημες τιμές στο διαδικτυακό κατάστημα της Samsung στην Ινδία, αλλά οι έμποροι λιανικής τρίτων τις έχουν ακόμη λιγότερο. Και όπως είπαμε ήδη, το S22+ είναι κάπως δύσκολο να το βρεις, υποδηλώνοντας ότι ολόκληρη η σειρά S22 θα είναι διαθέσιμη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και σύντομα θα διακοπεί.

Παρόλο που είναι μια οικογένεια ναυαρχίδων, το Galaxy S22 εξακολουθεί να είναι αρκετά ικανό. Στην πραγματικότητα, θα υποστήριζε κανείς ότι η νέα σειρά Galaxy S23 προσφέρει οριακή αναβάθμιση με υψηλότερο κόστος. Επιπλέον, η εκτεταμένη υποστήριξη λογισμικού της Samsung για 4 χρόνια καθιστά ακόμη πιο ισχυρή την αγορά των παλαιότερων ναυαρχίδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *