Ο Microsoft Edge θα σας ενημερώσει σύντομα εάν ένας κωδικός πρόσβασης δεν είναι αρκετά ισχυρός

Ο Microsoft Edge θα σας ενημερώσει σύντομα εάν ένας κωδικός πρόσβασης δεν είναι αρκετά ισχυρός

Ο Microsoft Edge διαθέτει έναν εξαιρετικό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και η δυνατότητα συγχρονισμού των αποθηκευμένων δεδομένων με άλλες πλατφόρμες το καθιστά εξαιρετική επιλογή για όσους χρειάζονται μια δωρεάν και ασφαλή λύση για την αποθήκευση ευαίσθητων πληροφοριών όπως κωδικούς πρόσβασης, πληροφορίες πληρωμής και άλλα. Σύντομα, ο ενσωματωμένος κωδικός πρόσβασης του Edge θα αποκτήσει μια νέα δυνατότητα για να αποτρέψει τους πελάτες από τη χρήση αδύναμων κωδικών πρόσβασης.

Οι τελευταίες ενημερώσεις του Edge Canary προειδοποιούν τώρα τον χρήστη εάν επιχειρήσει να αποθηκεύσει έναν αδύναμο κωδικό πρόσβασης. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιήγησης εμφανίζει μια γραμμή προόδου για να υποδείξει την ισχύ του κωδικού πρόσβασης και να ενθαρρύνει σύνθετους και δύσκολους να μαντέψουν κωδικούς πρόσβασης.

A gif showing Microsoft Edge evaluating the entered passwords strength

Η Microsoft δεν είναι η μόνη που εργάζεται σε έναν βελτιωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Η Google ξεκίνησε να μαγειρεύει μια παρόμοια λειτουργία πριν από μερικούς μήνες, αν και η εφαρμογή της διαφέρει ελαφρώς από τον Microsoft Edge.

Ο ενημερωμένος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης με τη γραμμή προόδου ισχύος διατίθεται σε ένα περιορισμένο σύνολο Edge Insiders στο Canary Channel. Όπως τα περισσότερα πρώιμα χαρακτηριστικά, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσετε, καθώς η Microsoft επιλέγει τους χρήστες να δοκιμάσουν νέες δυνατότητες στο Κανάλι Κανάλι φαινομενικά τυχαία.

Μιλώντας για άλλα νέα του Edge Canary, οι χρήστες παρατήρησαν πρόσφατα μια πειραματική σημαία που σας επιτρέπει να ενεργοποιήστε το Edge Split Screen και εμφανίζει δύο καρτέλες σε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Σύμφωνα με φήμες, το Edge Split Screen αποτελεί μέρος του την επερχόμενη ανανέωση του Microsoft Edge που θα δώσει στο πρόγραμμα περιήγησης του γίγαντα λογισμικού μια νέα ζωή και θα το κάνει να ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών. Τα νέα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας και ασφάλειας σίγουρα θα βοηθήσουν τον Microsoft Edge να αυξήσει το μερίδιο αγοράς του,που σήμερα είναι λίγο πάνω από 11%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *