Η Apple θα μπορούσε σύντομα να αμφισβητήσει τη Samsung με το δικό της «Ultra» iPhone

Η Apple θα μπορούσε σύντομα να αμφισβητήσει τη Samsung με το δικό της «Ultra» iPhone

Η Apple συζητά εσωτερικά την προσθήκη ενός smartphone υψηλότερης τεχνολογίας στη σειρά iPhone. Αυτή η συσκευή θα τοποθετηθεί στην κορυφή των μοντέλων iPhone Pro και Pro Max και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με την επωνυμία «Ultra», όπως η κορυφαία σειρά της Samsung Galaxy S .

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κλήσης κερδών της Apple, ο διευθύνων σύμβουλος Tim Cook παρατήρησε ότι η αύξηση των τιμών των iPhone δεν αποτελεί πρόβλημα. Είπε ότι οι πελάτες πιθανότατα θα μπορούσαν να πειστούν να ξοδέψουν ακόμη περισσότερα, υπονοώντας ότι η εταιρεία μπορεί να σκέφτεται ένα πιο ακριβό iPhone από το premium iPhone 14 Pro Max που κοστίζει 1.600 $ για την έκδοση 1 TB.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δώσουν πολλά χρήματα για να πάρουν το καλύτερο που μπορούν να αντέξουν οικονομικά σε αυτήν την κατηγορία», είπε ο Κουκ στην ομιλία του  που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ενώ ο Cook δεν είπε ρητά ότι η εταιρεία αυξάνει περαιτέρω τις τιμές του iPhone, η Apple αναβαθμίζει συνεχώς τις σειρές Pro και Pro Max για να τις διακρίνει από την τυπική σειρά iPhone. Η Gurman αναφέρει ότι τα μοντέλα iPhone 15 που θα φτάσουν αργότερα φέτος θα είναι επίσης μάρτυρες αυτής της διαφοροποίησης σε επίπεδα με διάφορα υλικά, επεξεργαστές και κάμερες. Για παράδειγμα, το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να αποκτήσει φακό περισκοπίου για την βελτίωση του οπτικού ζουμ.

Καθώς οι γραμμές Pro γίνονται όλο και πιο διακριτές, οι παρατηρητές της βιομηχανίας εικάζουν ότι η Apple θα μπορούσε να λανσάρει ένα ακόμα πιο premium iPhone στο μέλλον. Έχει ήδη ένα Apple Watch και έναν επεξεργαστή με το όνομα Ultra. Ίσως το iPhone θα ήταν επόμενο να το αποκτήσει.

Πέρυσι, κάποιος έκανε την πρόβλεψη ότι η Apple θα μπορούσε να αντικαταστήσει την επωνυμία Pro Max με την επωνυμία Ultra για το κορυφαίο iPhone 15. Ωστόσο, ο Gurman δεν βλέπει αυτό να συμβαίνει και αναφέρει ότι η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το Ultra iPhone το 2024 εκτός από τα μοντέλα Pro και Pro Max.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *