Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικό που έχει σχεδιαστεί για streamers παιχνιδιών στο Microsoft Teams με μια νέα προσθήκη

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικό που έχει σχεδιαστεί για streamers παιχνιδιών στο Microsoft Teams με μια νέα προσθήκη

Αν σας αρέσει να πηγαίνετε στο Twitch ή στο YouTube για να μεταδίδετε ζωντανά τη συνεδρία παιχνιδιού σας για να το δει οποιοσδήποτε, πιθανότατα είστε εξοικειωμένοι με το Elgato Stream Deck. Κάνει τη ροή του βίντεό σας πιο εύκολη με πολλά κουμπιά συντόμευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταδώσετε γρήγορα ζωντανά, να αλλάξετε κάμερες ενώ παίζετε, να αλληλεπιδράσετε με τους ακόλουθούς σας και πολλά άλλα. Τώρα η Microsoft κυκλοφόρησε μια επίσημη προσθήκη για το Elgato Stream Deck που το μετατρέπει σε συσκευή που λειτουργεί με την Teams της Microsoft.

Το νέο πρόσθετο ανακοινώθηκε από την  Microsoft νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αλλά είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη. Το φόρουμ υποστήριξης της Microsoft προσφέρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και χρήσης του στο Elgato Stream Deck. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά συντόμευσης της συσκευής για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την κάμερά σας ενώ βρίσκεστε στο Teams, να θολώσετε το φόντο, να σηκώσετε ή να κατεβάσετε το χέρι σας και να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε άλλες λειτουργίες, όπως σίγαση και εγγραφή. Μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε ζωντανές αντιδράσεις κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ομάδων.

Εάν είστε streamer παιχνιδιών που εργάζεστε επίσης στο σπίτι και η εταιρεία σας χρησιμοποιεί Teams, αυτή η νέα προσθήκη είναι σίγουρα για εσάς. Εάν δεν είστε streamer αλλά θέλετε απλώς να έχετε έναν πιο γρήγορο τρόπο αλληλεπίδρασης σε μια συνάντηση Teams, μπορείτε να αγοράσετε ένα Elgato Stream Deck για 149,99 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *