Το Twitter μπορεί να χρεώνει τις επιχειρήσεις 1.000 δολάρια το μήνα για να διατηρήσουν το σήμα Gold

Το Twitter μπορεί να χρεώνει τις επιχειρήσεις 1.000 δολάρια το μήνα για να διατηρήσουν το σήμα Gold

Μια νέα έκθεση βγήκε στην επιφάνεια, υποστηρίζοντας ότι το Twitter μπορεί να χρεώνει τις επιχειρήσεις 1.000 $ το μήνα για να διατηρήσουν το σήμα Gold. Αυτή η αναφορά παρέχεται από μια πληροφορία, αλλά δεν είναι σαφές πότε θα γίνει αυτό.

 Αυτό βασίζεται σε εσωτερικά μηνύματα  . Αυτά τα μηνύματα αποκαλύπτουν επίσης ότι το Twitter σχεδιάζει να χρεώνει επιπλέον 50 $ ανά μήνα για να προσθέτει σήματα σε κάθε λογαριασμό που συνδέεται με την επιχείρηση.

Αυτό στην πραγματικότητα πηγαίνει χέρι-χέρι με ένα στιγμιότυπο οθόνης που μοιράστηκε ο Matt Navarra  . Αυτό το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει κάτι που φαίνεται να είναι μια συνομιλία μεταξύ του διευθυντή προϊόντων Twitter, Evan Jones, και μιας ανώνυμης επιχείρησης.  

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, το Twitter προσφέρει  τόσο μπλε όσο και χρυσά σήματα σε αυτό το σημείο. Τα μπλε σήματα προορίζονται για άτομα, ενώ τα χρυσά σήματα είναι εδώ για επαγγελματικούς λόγους. Υπάρχει επίσης μια τρίτη επιλογή που είναι άσχετη με αυτό το άρθρο.

 Τώρα, τα χρυσά σήματα προσφέρονται ως μέρος του προγράμματος Επαλήθευση για οργανισμούς. Αυτό βασικά επιτρέπει στις εταιρείες να «επαληθεύουν και να διακρίνονται στο Twitter». Υπάρχουν πολλά προνόμια που περιλαμβάνονται εδώ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Twitter δεν επιβεβαίωσε ακόμη ότι αυτή η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί. Δεν είναι ακριβώς μυστικό ότι ο Elon Musk θέλει να κάνει το Twitter σωστά κερδοφόρο, οπότε… ποιος ξέρει. Ακούγεται ακριβό, όμως. Για ορισμένες εταιρείες, μπορεί να μην κάνει τη διαφορά, αλλά για πολλές μικρότερες, σίγουρα θα κάνει.

Το Twitter εξακολουθεί να μην αντέδρασε σε αυτές τις πληροφορίες, τουλάχιστον τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο. Η εταιρεία πιθανότατα θα αντιδράσει σύντομα σε αυτό, είτε για να το επιβεβαιώσει είτε για να διαψεύσει τα πάντα, θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε.

Ο Έλον Μασκ έκανε πολλές αλλαγές από τότε που ανέλαβε. Κάποια από αυτά ήταν καλά, άλλα όχι και τόσο. Πολλοί άνθρωποι έχασαν επίσης τη δουλειά τους στη διαδικασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *