Οι επεξεργαστές Intel Xeon W θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 15 Φεβρουαρίου

Οι επεξεργαστές Intel Xeon W θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 15 Φεβρουαρίου

Η Intel πρόκειται να αποκαλύψει τα πιο πρόσφατα μέλη της οικογένειας επεξεργαστών σταθμών εργασίας Xeon .Μια ανάρτηση στο Twitter από την εταιρεία επιβεβαιώνει ότι οι επεξεργαστές Intel Xeon W θα αποκαλυφθούν επίσημα στις 15 Φεβρουαρίου. Η Intel θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση ζωντανής ροής εκείνη την ημερομηνία, από τις 9 π.μ. ώρα Ειρηνικού (Μεσημέρια ώρα Ανατολικής Ανατολικής Ευρώπης).

Ενώ η Intel δεν έχει αποκαλύψει επίσημα λεπτομέρειες για τους επεξεργαστές Xeon W, το Wccftech έχει κάποιες διαρροές προδιαγραφών και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα νέα τσιπ. Η Intel θα τα χαρακτηρίσει ως τα τσιπ Xeon 4ης γενιάς, σύμφωνα με την έκθεση. Τα τσιπ αναμένεται να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα W790 της εταιρείας, πιο γνωστή με την κωδική ονομασία Sapphire Rapids.

Οι νέοι επεξεργαστές θα ονομάζονται σειρές Xeon W2400 και W3400. Η αναφορά ισχυρίζεται ότι τα τσιπ θα έχουν έως και 56 πυρήνες στο εσωτερικό και θα έχουν έως και 105 MB μνήμης cache L3. Τα τσιπ θα έχουν επίσης 8-Channel DDR5-4800 μνήμη και έως και 112 λωρίδες CPU PCIe 5.0. Η αναφορά δεν έχει πληροφορίες για τις τιμές, αλλά η σειρά W2400 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου 2023, ενώ η σειρά W3400 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα έως τα τέλη Απριλίου 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *