Η Microsoft ανακοινώνει τη νέα αναζήτηση Bing και πρόγραμμα περιήγησης Edge με τεχνολογία OpenAI

Η Microsoft ανακοινώνει τη νέα αναζήτηση Bing και πρόγραμμα περιήγησης Edge με τεχνολογία OpenAI

Η εταιρεία, όπως ήταν αναμενόμενο, λανσάρει μια νέα έκδοση της μηχανής αναζήτησής της Bing και του προγράμματος περιήγησης ιστού Edge που θα υποστηρίζεται από την τεχνολογία AI που αναπτύχθηκε από το OpenAI. Η Microsoft είπε ότι θα είναι στην πραγματικότητα πιο ισχυρό από το τρέχον ChatGPT AI bot του OpenAI.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella δήλωσε ότι το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού ήταν ένας μεγάλος λόγος για την άνοδο του Διαδικτύου και οι μηχανές αναζήτησης βοήθησαν στην οργάνωση του Ιστού. Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή ο αντιπρόεδρος της Microsoft, Yusuf Mehdi, λέγοντας ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι η επόμενη γενιά σερφ και αναζήτησης στο διαδίκτυο. Η εταιρεία παρουσίασε τη νέα έκδοση του Bing με ένα μεγαλύτερο πλαίσιο αναζήτησης που μπορεί να χωρέσει έως και 1.000 χαρακτήρες, κάτι που είναι σύμφωνο με τις προηγούμενες διαρροές σχετικά με το νέο Bing.

Η εταιρεία θα ενσωματώσει επίσης ένα chatbot στο Bing, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να του κάνουν ερωτήσεις και να λαμβάνουν απαντήσεις σε φυσική γλώσσα. Για παράδειγμα, εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Μεξικό, το chatbot μπορεί να δημιουργήσει ένα πιθανό δρομολόγιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κάθε μέρα του ταξιδιού σας. Μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα γευμάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας ή ακόμα και να δημιουργήσει ένα παιχνίδι trivia για εσάς. Οι χρήστες μπορούν επίσης να μεταβούν από το chatbot σε κανονικά αποτελέσματα αναζήτησης Bing αστραπιαία.

Όσον αφορά τις βελτιώσεις που έρχονται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Edge, η Microsoft δήλωσε ότι θα ενσωματώσει το Bing chatbot στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το chatbot AI για να δείτε έναν ιστότοπο και να λάβετε μια γρήγορη περίληψή του. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνοψη ενός σύνθετου δελτίου ειδήσεων για οικονομικά αποτελέσματα. Μπορείτε ακόμη να συγκρίνετε τις καλύτερες στιγμές με μια άλλη αναφορά κερδών επιχείρησης.

Άλλες λειτουργίες αυτού του νέου chatbot περιλαμβάνουν τη σύνταξη μιας ανάρτησης για εσάς στο κοινωνικό δίκτυο Linkedin της Microsoft ή ακόμη και την επανεγγραφή κώδικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *