Η λειτουργία Status του WhatsApp αποκτά έναν νέο σύνολο λειτουργιών 

Η λειτουργία Status του WhatsApp αποκτά έναν νέο σύνολο λειτουργιών 

 Σήμερα το WhatsApp ανακοινώνει ότι η λειτουργία Status αποκτά έναν σύνολο νέων λειτουργιών. Οι ενημερώσεις που επιτρέπουν όλες αυτές τις νέες λειτουργίες κυκλοφορούν ήδη στους χρήστες παγκοσμίως και θα είναι διαθέσιμες σε όλους όσους χρησιμοποιούν το WhatsApp «τις επόμενες εβδομάδες».

 Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε τώρα να ηχογραφήσετε και να μοιραστείτε φωνητικά μηνύματα ως μηνύματα κατάστασης. Αυτά μπορεί να διαρκούν έως και 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας ανά κατάσταση, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα μπορεί να βλέπει (ή να ακούει) την κατάστασή σας κάθε φορά που την ενημερώνετε. Όπως θα περίμενε κανείς, η πιο πρόσφατη επιλογή κοινού σας αποθηκεύεται και στη συνέχεια χρησιμοποιείται ως προεπιλογή για την επόμενη κατάστασή σας.

Οι αντιδράσεις κατάστασης σάς επιτρέπουν να ανταποκρίνεστε σε ενημερώσεις κατάστασης και ήταν προφανώς το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που ζητήθηκε περισσότερο για το WhatsApp μετά την κυκλοφορία των αντιδράσεων στις συνομιλίες πέρυσι. Μπορείτε να απαντήσετε γρήγορα σε οποιαδήποτε κατάσταση, σύροντας προς τα επάνω και πατώντας ένα από τα οκτώ emoji. Και φυσικά μπορείτε ακόμα να απαντήσετε με κείμενο, φωνητικό μήνυμα ή αυτοκόλλητα.

Ένα νέο  προφίλ κατάστασης ring  θα υπάρχει γύρω από την εικόνα προφίλ της επαφής σας κάθε φορά που μοιράζονται μια ενημέρωση κατάστασης και θα είναι ορατό στη λίστα συνομιλιών, στις λίστες συμμετεχόντων ομάδας και στην ενότητα στοιχεία επικοινωνίας.

Τέλος, οι καταστάσεις έχουν πλέον ενεργοποιημένες τις προεπισκοπήσεις συνδέσμων, όπως ακριβώς κάνουν οι συνομιλίες. Έτσι, όταν δημοσιεύετε έναν σύνδεσμο για την κατάστασή σας, η προεπισκόπηση θα εμφανίζεται αυτόματα και θα κάνει την κατάστασή σας να φαίνεται καλύτερη, καθώς και θα δίνει στις επαφές σας μια ιδέα για το τι είναι ο σύνδεσμος προτού τον πατήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *