Το AirPods Pro αποκτά θύρα USB-C σε πολύπλοκο νέο mod

Το AirPods Pro αποκτά θύρα USB-C σε πολύπλοκο νέο mod

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Ken Pilonel έκανε πρωτοσέλιδο αντικαθιστώντας τη θύρα Lighting σε ένα iPhone X με υποδοχή USB-C. Τώρα ο μηχανικός έχει προχωρήσει σε ένα ακόμη πιο περίπλοκο mod προσθέτοντας μια λειτουργική θύρα USB-C σε ένα ζευγάρι AirPods Pro πρώτης γενιάς.

Η διαδικασία περιλάμβανε την ανάπτυξη και την εκτύπωση μιας νέας πλακέτας κυκλώματος με την υποδοχή USB-C και την τρισδιάστατη εκτύπωση μιας νέας θήκης AirPods για να ταιριάζει στο προσαρμοσμένο PCB.

Το έργο περιελάμβανε πολλές περιπτώσεις δοκιμής και λάθους, έναν εντελώς νέο σχεδιασμό πλακέτας κυκλώματος και τρισδιάστατη εκτύπωση. Τα απαραίτητα σχέδια είναι αναρτημένα στο GitHub ώστε τα άτομα με τον κατάλληλο εξοπλισμό να μπορούν να μεταμορφώσουν τα AirPods τους με USB-C.

Ο Pilonel σχεδιάζει επίσης να πουλήσει την πλακέτα PCB που έχει αναπτύξει μόνος του για CHF 35 (35 €/38 $) και τροποποιημένο USB-C AirPods Pro για 300 CHF (303 € / 326 $) από το προσωπικό του δικτυακό τόπο. Η Apple θα είναι αναγκασμένη  να τοποθετήσει USB-C σε όλες τις συσκευές της που πωλούνται στην ΕΕ από τις 28 Δεκεμβρίου 2024.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *