Οι υπάλληλοι της Google φέρονται να αντιδρούν στο  Bard    

Οι υπάλληλοι της Google φέρονται να αντιδρούν στο  Bard    

Την Τρίτη, η Google αποκάλυψε σχέδια να κυκλοφορήσει το δικό του chatbot AI με την ονομασία Bard. Από τότε, η έκθεση σχετικά με τον Bard στην οποιά συμπεριλαμβάνεται ένα σύντομο demo όπου  έλαβε χώρα ένα λάθος σε ένα γεγονός σχετικά με το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb, έχει οδηγήσει τη μητρική εταιρεία της Google, την Alphabet, να χάσει πάνω από 7 τοις εκατό της αξίας των μετοχών της από την Τετάρτη. Όπως αποδεικνύεται, φαίνεται ότι πολλοί υπάλληλοι της Google δεν είναι ευχαριστημένοι με την αποκάλυψη του Bard.

Το CNBC αναφέρει ότι μέλη του προσωπικού της Google έχουν δημοσιεύσει στο εσωτερικό της φόρουμ Memegen σχετικά με τα συναισθήματά τους για την εισαγωγή στον Bard. Ένα μέλος του προσωπικού έστειλε ένα μήνυμα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Google, Sundar Pichai, δηλώνοντας: “Αγαπητέ Sundar, η κυκλοφορία του Bard και οι απολύσεις ήταν βιαστικές, λανθασμένες και μυωπικές”, ένα άλλο μήνυμα ανέφερε: “Η είσοδο του Bard στην αγορά σε πανικό επιβεβαίωσε τον φόβο της αγοράς για μας,”

Για να είμαστε δίκαιοι, ο Bard δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση της Microsoft την Τετάρτη να κυκλοφορήσει την νέα μηχανή αναζήτησης Bing στο κοινό, με τεχνολογία AI chatbot που αναπτύχθηκε εν μέρει από το OpenAI, τους δημιουργούς του ChatGPT. Αν και δεν έχει δεχτεί τις ίδιες κακές κριτικές με τον Bard,δεν είναι επίσης εντελώς άψογο.

Από την πλευρά της, η Google προφανώς πρόκειται να συνεχίσει  τις δοκιμές του Bard εσωτερικά στην εταιρεία πριν το κυκλοφορήσει στο κοινό κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *