Το WhatsApp εργάζεται για τη εγγραφή φωνητικών σημειώσεων και τη λειτουργία κάμερας για κινηματογράφηση χωρίς χέρια

Το WhatsApp εργάζεται για τη εγγραφή φωνητικών σημειώσεων και τη λειτουργία κάμερας για κινηματογράφηση χωρίς χέρια

Το WhatsApp κυκλοφορεί με τη λειτουργίας κάμερας που προστέθηκε πρόσφατα σε δοκιμαστές beta στο iOS, αν και οι χρήστες Android το είχαν πρόσβαση σε αυτό ήδη.

Η  λειτουργία κάμερας ήταν υπό ανάπτυξη πέρυσι, αλλά τελικά κυκλοφορεί σε δοκιμαστές beta στην έκδοση 23.3.0.74 στο iOS. Με τη νέα δυνατότητα, τα άτομα μπορούν να καταγράφουν βίντεο hands-free και να τα στέλνουν στο WhatsApp. Έτσι, αντί να χρειάζεται να κρατούν πατημένο το κουμπί εγγραφής για να κινηματογραφήσουν ένα βίντεο, οι χρήστες μπορούν απλώς να μεταβούν στη λειτουργία βίντεο για να κινηματογραφήσουν. Ενώ η λειτουργία κάμερας είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένους χρήστες, η εταιρεία θα την κυκλοφορήσει σε περισσότερους δοκιμαστές beta τις επόμενες εβδομάδες.

camera mode on WhatsApp

Επιπλέον, ορισμένα άτομα παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούσαν να μοιραστούν φωνητικές σημειώσεις στην Κατάσταση WhatsApp. με την ενημέρωση, αυτό το σφάλμα έχει επίσης διορθωθεί. Η δυνατότητα “Κατάσταση φωνής” ανακοινώθηκε επίσημα από το Meta αυτή την εβδομάδα μαζί με τέσσερις νέες δυνατότητες στο Status στο WhatsApp. Οι χρήστες μπορούν πλέον να στέλνουν αντιδράσεις στις καταστάσεις άλλων, να αλλάζουν ρυθμίσεις απορρήτου με κάθε νέα ανάρτηση για να διαχειρίζονται θεατές κατάστασης, να βλέπουν προεπισκοπήσεις συνδέσμων και να ενημερώνονται για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις από τις επαφές με τη λειτουργία “Status Profile Rings for New Updates”.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό στην κατασκευή είναι η ικανότητα να κάνετε εγγραφή των φωνητικών σημειώσεων στο WhatsApp, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν φωνητικά μηνύματα σε περίπτωση που δεν μπορούν να τα ακούσουν. Οι μεταγραφές θα ήταν “μη διαθέσιμες” εάν το WhatsApp δεν μπορεί να ανιχνεύσει λέξεις που εκφωνούνται ή η γλώσσα είναι διαφορετική. Τα νέα για την ικανότητα φούντωσαν τον Σεπτέμβριο του 2021, ωστόσο, η ανάπτυξη διακόπηκε. Από την ενημέρωση του WhatsApp beta για iOS 23.3.0.73 (που προηγείται της σημερινής ενημέρωσης), είναι και πάλι υπό ανάπτυξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *