Xbox Φεβρουαρίου 2023 update:  με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας 

Xbox Φεβρουαρίου 2023 update:  με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας 

Η Microsoft κυκλοφορεί την τελευταία της σημαντική ενημέρωση χαρακτηριστικών στις κονσόλες Xbox.Σε μια ανάρτηση στο blog, η εταιρεία αποκάλυψε τις μεγαλύτερες νέες προσθήκες για αυτήν την ενημέρωση, οι οποίες περιλαμβάνουν ορισμένες νέες επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας.

Αυτή η ενημέρωση θα επιτρέπει πλέον στην κονσόλα Xbox να προγραμματίζει τις ενημερώσεις του παιχνιδιού, της εφαρμογής και του λειτουργικού συστήματος κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Οι κάτοχοι Xbox μπορούν να κάνουν αλλαγές σε αυτές τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής να τερματίσουν εντελώς την κονσόλα όταν δεν χρησιμοποιείται, σε αντίθεση με τη χρήση της ρύθμισης Αναστολής λειτουργίας.

Μια άλλη νέα λειτουργία είναι για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Google Home στο smartphone τους. Η ενημέρωση Xbox Φεβρουαρίου 2023 σάς επιτρέπει να προσθέσετε την κονσόλα στην εφαρμογή Google Home και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να κάνετε πράγματα όπως την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση, την πλοήγηση στα μενού της κονσόλας, τη χρήση στοιχείων ελέγχου πολυμέσων και πολλά άλλα.

You can hide game art with a solid color on your Xbox console

Μιλώντας για το μενού του Xbox, η ενημέρωση επιτρέπει πλέον στους κατόχους του Xbox να κρύβουν την τέχνη του παιχνιδιού στην Αρχική οθόνη, κάτι που προφανώς αποσπά την προσοχή πολλών παικτών. Όταν εγκατασταθεί η ενημέρωση, μεταβείτε στις Settings > General > Personalization > My background > Solid color and game art. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το art του παιχνιδιού και επίσης να επιλέξετε ποιο συμπαγές χρώμα θέλετε στο φόντο του Αρχικού μενού σας.

Τέλος, ορισμένοι χρήστες ενημερώσεων Xbox θα μπορούν να δοκιμάσουν έναν νέο τρόπο για να επιστρέψουν σε ένα από τα προηγούμενα πάρτι παιχνιδιών σας. Αυτοί οι χρήστες θα μπορούν να μεταβούν στην καρτέλα “Parties & Chats” και στη συνέχεια να κάνουν κλικ στο κουμπί “Party” ή “Party History” για να το δοκιμάσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *