Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει το MacBook Air 15 ιντσών με τσιπ M2 

Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει το MacBook Air 15 ιντσών με τσιπ M2 

Πιθανό  η Apple θα κυκλοφορήσει ένα MacBook Air 15 ιντσών φέτος . Η  επερχόμενη συσκευή θα τοποθετήσει το τσιπ M2 της Apple. αναμένεται να φτάσει το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

«Πηγές του κλάδου ανέφεραν ότι το MacBook Air 15 ιντσών ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή μετά τη  Lunar New Year  και αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο», αναφέρει η έκθεση.

Αν αυτό αποδειχτεί αλήθεια, θα ήταν το μεγαλύτερο MacBook Air που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Μέχρι τώρα, η Apple προσέφερε μόνο 11 ιντσών και MacBook Air 13 ιντσών μοντέλα από την έναρξή του. Περιττό να πούμε ότι θα καλύψει ένα κενό μεγέθους στην τρέχουσα σειρά της Apple που διαθέτει ήδη φορητούς υπολογιστές MacBook 13, 14 και 16 ιντσών.

Ωστόσο, υπήρξαν μικτές αναφορές από ειδικούς σχετικά με το όνομα. Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo είχε προβλεφθεί πέρυσι ότι η εταιρεία μπορεί να εγκαταλείψει την επωνυμία Air για το επερχόμενο μηχάνημα. Ο Kuo είπε επίσης ότι το νέο MacBook 15 ιντσών μπορεί να φτάσει το δεύτερο τρίμηνο ή αργότερα με επιλογές chip M2 και M2 Pro.

Ο αναλυτής της βιομηχανίας οθόνης, Ross Young, αναμένει επίσης μια κυκλοφορία του MacBook Air 15 ιντσών στις “αρχές Απριλίου”. Επίσης έχει  αναφερθεί ότι η παραγωγή του πάνελ οθόνης για τη συσκευή 15 ιντσών ξεκίνησε αυτόν τον μήνα.

Υπάρχουν πιθανότητες η Apple να ανανεώσει το MacBook Air άλλη μια φορά το δεύτερο εξάμηνο του 2023 με το τσιπ M3. Παρόλο που είναι σύντομο το χρονικό διάστημα για να ενημερώσετε το MacBook Air δύο φορές, η πιθανότητα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ορισμένοι παρατηρητές του κλάδου πιστεύουν ότι το M2 χρησιμοποιείται ως υλικό πλήρωσης έως ότου η Apple ολοκληρώσει την εργασία στο τσιπ M3 που βασίζεται σε μια διαδικασία 3 nm.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *