Microsoft Outlook Android:  νέα προσαρμόσιμη γραμμή εργαλείων σύνθεσης

Microsoft Outlook Android:  νέα προσαρμόσιμη γραμμή εργαλείων σύνθεσης

Η Microsoft έκανε πολλές ανακοινώσεις τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με το τι έρχεται στο Outlook. Ο γίγαντας λογισμικού δεν έχει σταματήσει να το κάνει ακόμα, καθώς ανακοίνωσε μια άλλη λειτουργικότητα για το Outlook, την οποία η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Η Microsoft εργάζεται σε μια ανανεωμένη γραμμή εργαλείων σύνθεσης του Outlook στο Android. Η νέα γραμμή εργαλείων σύνθεσης του Outlook θα είναι προσαρμόσιμη για να σας βοηθήσει να φτάσετε πιο γρήγορα στις ενέργειες που χρησιμοποιούνται περισσότερο. Για παράδειγμα, εάν το εργαλείο επισύναψης είναι κάτι που χρησιμοποιείτε σχεδόν σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε, μπορείτε να αναδιατάξετε το κουμπί συνημμένου στη γραμμή εργαλείων σύνθεσης με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκεται κοντά στον αντίχειρά σας.

Ωστόσο, η γραμμή εργαλείων σύνθεσης του Outlook στο Android δεν υποβάλλεται σε οπτική επεξεργασία, επομένως μην περιμένετε να φαίνεται διαφορετική. Θα δείτε το ίδιο παλιό σχέδιο σε αυτό, με τη διαφορά ότι τα εργαλεία θα είναι προσαρμόσιμα για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Αντίθετα, όμως, η εφαρμογή Microsoft Outlook για iOS θα αποκτήσει κάποια δόση οπτικής αναβάθμισης με μια  νέα προσαρμόσιμη γραμμή πλοήγησης και κουμπί Floating Action.

customizable compose toolbar for Outlook for Android

Η νέα προσαρμόσιμη γραμμή εργαλείων σύνθεσης του Outlook για χρήστες Android θα είναι διαθέσιμη αυτόν τον Απρίλιο, σύμφωνα με την Σελίδα οδικού χάρτη του Microsoft 365. Ωστόσο, η εταιρεία υπαναχώρησε στις υποσχέσεις της πολλές φορές στο παρελθόν, οπότε μην εκπλαγείτε αν η Microsoft ωθήσει τη δυνατότητα προσαρμογής σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *