Google: Πότε θα ξεκινήσουν  τα Reminders στο Google Tasks 

Google: Πότε θα ξεκινήσουν  τα Reminders στο Google Tasks 

Η Google έγραψε σε ανάρτηση ότι σύντομα θα ξεκινήσει τη μεταφορά Reminder από τις εφαρμογές Ημερολόγιο και Βοηθός στην εφαρμογή Google Tasks τον επόμενο μήνα. Η διαδικασία εθελούσιας μετεγκατάστασης θα πραγματοποιηθεί σταδιακά από τις 6 Μαρτίου για τους κατόχους προσωπικών λογαριασμών.

Τώρα, μάλλον αναρωτιέστε γιατί το κάνει αυτό ο γίγαντας αναζήτησης. Στόχος του είναι να κάνει την εφαρμογή Google Tasks μια ενιαία υπηρεσία για όλο το υλικό διαχείρισης εργασιών σε όλη την Google. Η εφαρμογή Tasks, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, είναι ήδη προσβάσιμη μέσω ενός πλαϊνού πλαισίου σε εφαρμογές όπως το Gmail, τα Έγγραφα, το Ημερολόγιο κ.λπ. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε καρτέλες για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα υποχρεώσεών σας ή να δημιουργήσετε μια νέα εργασία.

Οι χρήστες θα μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία μέσω της προτροπής που θα εμφανίσει η Google στις εφαρμογές Βοηθός και Ημερολόγιο. Ωστόσο, η εταιρεία πρόσθεσε ότι θα μεταφέρει αυτόματα υπενθυμίσεις το δεύτερο τρίμηνο για χρήστες που δεν το έχουν κάνει ακόμη μόνοι τους.

Για τους χρήστες του Google Workspace με ενεργοποιημένη την υπηρεσία Tasks, η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12 Απριλίου και η Google θα ξεκινήσει την αυτόματη μετεγκατάσταση στις 22 Μαΐου. Η εταιρεία είπε ότι η μετεγκατάσταση δεν θα συμβεί για οργανισμούς που έχουν απενεργοποιημένη την υπηρεσία Tasks και ότι ” Η διαγραφή δεδομένων υπενθυμίσεων θα ξεκινήσει μετά τις 22 Ιουνίου 2023.”

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι οι υπενθυμίσεις που δημιουργήσατε στην εφαρμογή Keep δεν θα μετεγκατασταθούν. Ωστόσο, θα σταματήσουν να εμφανίζονται στην εφαρμογή Ημερολόγιο μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά. Οι αλλαγές μετεγκατάστασης υπενθύμισης της Google ισχύουν για χρήστες προσωπικού λογαριασμού, όλους τους χρήστες του Google Workspace και παλαιού τύπου χρήστες του G Suite.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *