Samsung Galaxy S22: Ποιο πρόβλημα  αντιμετωπίζουν  μετά την ενημέρωση One UI 5.1

Samsung Galaxy S22: Ποιο πρόβλημα  αντιμετωπίζουν  μετά την ενημέρωση One UI 5.1

Τα τηλέφωνα Galaxy S22 γρήγορα αναβαθμίστηκαν σε  One UI 5.1, αλλά αποδείχθηκε ότι η ενημέρωση δεν είναι πλήρως . Πολλές διαδικτυακές αναφορές αποκάλυψαν ότι οι ναυαρχίδες του περασμένου έτους αντιμετωπίζουν αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας μετά την ενημέρωση.

Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, ο ένοχος μπορεί να είναι το πληκτρολόγιο Samsung και οι σελίδες υποστήριξης προτείνουν στους χρήστες να διαγράψουν την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής και στη συνέχεια να επανεκκινήσουν το τηλέφωνο.

Η ενημέρωση One UI 5.1 άλλαξε αυτόματα όλες τις συσκευές Galaxy S22 σε Λειτουργία Μέγιστης Απόδοσης, κάτι που είναι ένας άλλος λόγος για την εξάντληση της μπαταρίας, υπό την προϋπόθεση ότι βρισκόσασταν σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας πριν από την ενημέρωση. Τα τηλέφωνα με άλλα πληκτρολόγια που έχουν οριστεί ως κύρια είναι απίθανο να έχουν το πρόβλημα.

Σύμφωνα με χρήστες στο Reddit, η Samsung γνωρίζει ήδη το πρόβλημα και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει σύντομα. Μέχρι τότε, όσοι πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα θα πρέπει να μεταβούν στο Battery and Device Care στο μενού Settings και να πατήσουν στο Battery για να δείτε τυχόν παρατυπίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *