Η σειρά Poco X5 πρόκειται να αποκτήσει ένα τρίτο μέλος

Η σειρά Poco X5 πρόκειται να αποκτήσει ένα τρίτο μέλος

Η σειρά Poco X5 έφτασε νωρίτερα αυτό το μήνα με τις εκδόσεις X5 και X5 Pro. Πολλές καταχωρήσεις αποκάλυψαν ότι ένα τρίτο μέλος της σειράς είναι καθ’ οδόν και θα ονομάζεται Poco X5 GT.

Η συσκευή με αριθμό μοντέλου 23049PCD8G καταχωρίστηκε στο IMDA (Infocomm Media Development Authority), που είναι ο ρυθμιστής της Σιγκαπούρης για περιεχόμενο πολυμέσων, υπηρεσίες και εφαρμογές.

Μια παρόμοια συσκευή με αριθμό μοντέλου 23049PCD8I εντοπίστηκε στο BIS (Bureau of Indian Standards), υποδηλώνοντας ότι η συσκευή θα εμφανιστεί και στην Ινδία.

Το smartphone που αναπτύχθηκε από την Xiaomi εντοπίστηκε επίσης στον ιστότοπο IMEI, υποδηλώνοντας ότι το X5 GT θα μπορούσε να είναι ένα μετονομασμένο Redmi Note 12 Turbo. Δεν γνωρίζουμε πολλά γι ‘αυτό, αλλά οι φήμες κάνουν λόγο για AMOLED 6,67″ με ανάλυση Full HD+, chipset Snapdragon 7 Gen 2 και κύρια κάμερα 50MP.

Η κυκλοφορία ενός τηλεφώνου από τη Xiaomi σε δύο διαφορετικές θυγατρικές δεν είναι πλέον είδηση. Το Poco X3 GT πωλήθηκε επίσης ως Redmi Note 10 Pro, ενώ το Poco F4 GT είναι γνωστό ως Redmi K50 Gaming στην Κίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *