Ποιες αλλαγές ετοιμάζει η Meta για το Facebook και το Instagram

Ποιες αλλαγές ετοιμάζει η Meta για το Facebook και το Instagram

Οι χρήστες του Facebook και του Instagram θα λάβουν σύντομα μια νέα επιλογή με το όνομα Meta Verified. Τα 12 $ το μήνα στον ιστό και τα 15 $/μήνα σε iOS και Android συνδρομή θα δώσουν στους χρήστες μια μπλε επιταγή δίπλα στο όνομα του λογαριασμού τους για αυξημένη ορατότητα στην αναζήτηση, τα σχόλια και τις προτάσεις, παράλληλα με την προστασία κατά της πλαστοπροσωπίας, την προτεραιότητα υποστήριξης πελατών και τις αποκλειστικές λειτουργίες.

Οι χρήστες στην Αυστραλία (19,99 AUD στον ιστό και 24,99 AUD σε κινητά) και στη Νέα Ζηλανδία (23,99 NZD στον ιστό και 29,99 NZD σε κινητά) θα μπορούν να εγγραφούν για τη νέα δυνατότητα επαλήθευσης αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

Μόλις ένας χρήστης υποβάλει αίτηση για Meta Verified, θα πρέπει να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του μέσω ενός κρατικού αναγνωριστικού που ταιριάζει με το όνομα προφίλ και τη φωτογραφία του λογαριασμού του. Οι λογαριασμοί πρέπει επίσης να πληρούν μια ελάχιστη απαίτηση δραστηριότητας για το ιστορικό προηγούμενης ανάρτησης και ο κάτοχος πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Οι επιχειρήσεις δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για το Meta Verified προς το παρόν.

Η μεγάλη προσθήκη στο νέο επαληθευμένο σχέδιο είναι η προληπτική παρακολούθηση για πλαστοπροσωπία λογαριασμού, η οποία είναι ένα μεγάλο ζήτημα σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι επαληθευμένοι χρήστες της Meta θα λάβουν επίσης αποκλειστικά αυτοκόλλητα για Stories  και Reels, καθώς και κουπόνια 100 αστέρων (το ψηφιακό νόμισμα της Meta) ανά μήνα, τα οποία χρησιμοποιούνται για να δίνουν συμβουλές στους δημιουργούς στο Facebook. Οι προηγουμένως επαληθευμένοι λογαριασμοί Facebook και Instagram μέσω των παλιών απαιτήσεων για αξιοσημείωτο χαρακτήρα και αυθεντικότητα δεν θα τροποποιηθούν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *