Τι προσφέρει η  πρώτη ενημέρωση για τη σειρά Samsung Galaxy S23

Τι προσφέρει η πρώτη ενημέρωση για τη σειρά Samsung Galaxy S23

Η Samsung ξεκίνησε τις  πωλήσεις της σειράς Galaxy S23 την περασμένη εβδομάδα και η πρώτη ενημέρωση για το τρίο έχει ήδη κυκλοφορήσει. Είναι μια μικρή ενημέρωση που καλύπτει κυρίως το τηλέφωνο με επιδιορθώσεις ασφαλείας που έφτασαν μεταξύ της κατασκευής και της κυκλοφορίας του τηλεφώνου.

Τα Galaxy S23,S23+ και S23 Ultra κυκλοφόρησαν με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν 48 βελτιώσεις ασφαλείας κοινές για τηλέφωνα Android 13 και 7 για το One UI της Samsung.

 Αυτή η ενημέρωση έχει εντοπιστεί σε ξεκλείδωτα τηλέφωνα σε όλη την Ευρώπη, αλλά θα είναι διαθέσιμη στις άλλες αγορές κυκλοφορίας για τη σειρά S23 τις επόμενες ημέρες. Η ενημέρωση είναι  λίγο περισσότερο από 500MB  . Στο μοντέλο Ultra είναι ελαφρώς περισσότερο  αν και εξακολουθεί να είναι κάτω από 600MB.

Πέρυσι η Samsung άλλαξε το πρόγραμμα ενημέρωσης για τα premium μοντέλα της καθώς τώρα υπόσχεται 4 ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και 5 χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας. Η σειρά S23 είναι μέρος αυτού, φυσικά, οπότε αναμένει να δει τα Android 14, 15, 16 και 17 και να τερματίσει τις τακτικά προγραμματισμένες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας το 2028.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *