Γιατί το  Google Pixel Fold θα είναι βαρύτερο από το Galaxy Z Fold4

Γιατί το  Google Pixel Fold θα είναι βαρύτερο από το Galaxy Z Fold4

Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Google φημολογείται εδώ και πολύ καιρό, αλλά πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά φέτος. Έχουμε ήδη δεί  διαρροές που βασίζονται σε CAD, και σήμερα μια νέα έκθεση μιλά για το βάρος του.

Προφανώς, το Pixel Fold θα είναι βαρύτερο από Galaxy Z Fold4 της Samsung-  η συσκευή που πρόκειται να είναι ο  κύριος ανταγωνιστής της. Αυτό μπορεί να συνδέεται, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό, με το άλλο στοιχείο που έγινε γνωστό σήμερα, δηλαδή ότι το Pixel Fold θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία από τη Samsung.

Google Pixel Fold will be heavier than the Galaxy Z Fold4, packing a bigger battery

Δεν μας λένε ακριβώς πόσο μεγαλύτερη, μόνο ότι “το μέγεθος της μπαταρίας θα είναι πιο κοντά στα 5.000 mAh”. Πιο κοντά στα 5.000 mAh σε σύγκριση με τα 4.400 mAh του Z Fold4 και τα Oppo Find N2 είναι 4.520 mAh, δηλαδή.  

Για σημεία αναφοράς σχετικά με το βάρος, λάβετε υπόψη ότι το Z Fold4 έχει βάρος 263 g. Φαίνεται ότι το Pixel Fold  θα ένα μικρό tablet σε βάρος, το οποίο δεν ακούγεται τόσο συναρπαστικό, δεδομένου ότι δεν θα είναι σαν ένα μικρό tablet σε μέγεθος.

Google Pixel Fold will be heavier than the Galaxy Z Fold4, packing a bigger battery

Η παραπάνω εικόνα φέρεται να συγκρίνει το μέγεθος του ξεδιπλωμένου Pixel Fold (με κόκκινο) με αυτό του ξεδιπλωμένου Find N2 (με πράσινο) με το ξεδιπλωμένο Galaxy Z Fold4 (με μπλε). Όπως το Find N2, η ξεδιπλωμένη οθόνη του Pixel Fold θα είναι σε οριζόντια λειτουργία, όχι σε κάθετη όπως του Z Fold4.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *