Ποια είναι η επόμενη συσκευή  της σειράς Samsung Galaxy Z που θα λάβει το OneUi 5.1

Ποια είναι η επόμενη συσκευή της σειράς Samsung Galaxy Z που θα λάβει το OneUi 5.1

Η Samsung έφερε το One UI 5.1 στις ναυαρχίδες του 2022 μόλις την περασμένη εβδομάδα και τώρα είναι έτοιμη να φέρει το υλικολογισμικό σε παλαιότερα πτυσσόμενα. Κάποιες συσκευές  Galaxy Z Fold3 έλαβαν μια ειδοποίηση ενημέρωσης λογισμικού, φέρνοντας ένα πακέτο 1406,51 MB με ορισμένες νέες δυνατότητες, όπως πρόσβαση στο Expert RAW από την εφαρμογή Κάμερα και καλύτερη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών.

Το Galaxy Z Fold3 είναι μια συσκευή περισσότερο γνωστή για την απίστευτα προηγμένη λειτουργία πολλαπλών παραθύρων και η Samsung διευκόλυνε τώρα την ελαχιστοποίηση ή τη μετάβαση σε πλήρη οθόνη με το One UI 5.1. Οι πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές στη διαίρεση οθόνης είναι προσβάσιμες  , όπως μια γραμμή εργαλείων, και υπάρχουν επίσης ορισμένες βελτιώσεις για τους χρήστες DeX.

Η ενημέρωση φέρνει επίσης περισσότερες ενέργειες για Ρουτίνες, αλλαγή ταπετσαριών με βάση τις λειτουργίες, βελτιωμένα γραφικά στοιχεία καιρού και περισσότερες λειτουργίες εντός της εφαρμογής Gallery, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης αναδιαμόρφωσης εικόνας.

Η ενημέρωση λογισμικού έχει τον αριθμό έκδοσης F926BXXU3EWB1 / F926BOXM3EWB1 / F926BXXU3EWB1 και φέρνει επίσης την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας, με ημερομηνία Φεβρουαρίου 2023. Πρώτες στη σειρά για την ενημέρωση θα πρέπει να είναι οι συσκευές ΕΕ, αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες πολύ σύντομα.

Μάθαμε επίσης ότι και η σειρά Galaxy A θα αναβαθμιστεί σε  One UI 5.1. Οι αναφορές αναφέρουν ότι η παγκόσμια έκδοση του Galaxy A73 αποκτά το λογισμικό μόλις τρεις μήνες μετά τη μετάβασή του στο One UI 5.0.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *