Η Microsoft επεκτείνει τα νέα όρια του  Bing Chat AI

Η Microsoft επεκτείνει τα νέα όρια του Bing Chat AI

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η Microsoft ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να περιορίσει το νέο chatbot Bing έως 50 καθημερινές στροφές συνομιλίας και πέντε στροφές συνεδρίας για άτομα που έχουν επιλεγεί αυτήν τη στιγμή να το δοκιμάσουν. Σήμερα, η Microsoft είπε ότι αυτά τα όρια θα επεκταθούν, αλλά ελαφρώς.

Σε μια νέα ανάρτηση ιστολογίου Bing, η Microsoft δήλωσε:

“Σκοπεύουμε να επαναφέρουμε μεγαλύτερες συνομιλίες και εργαζόμαστε σκληρά  για να το κάνουμε αυτό με υπευθυνότητα και  καλύτερο τρόπο . Το πρώτο βήμα που κάνουμε είναι ότι αυξήσαμε τις στροφές συνομιλίας ανά περίοδο σύνδεσης σε 6 και επεκταθήκαμε σε 60 συνολικά συνομιλίες ανά ημέρα. Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία από εσάς αυτό θα επιτρέψει τη φυσική καθημερινή χρήση του Bing. Τούτου λεχθέντος, πρόθεσή μας είναι να προχωρήσουμε παραπέρα και σχεδιάζουμε να αυξήσουμε το ημερήσιο όριο σε 100 συνολικά συνομιλίες σύντομα.

Η ανάρτηση ιστολογίου πρόσθεσε ότι οι κανονικές αναζητήσεις του Bing δεν θα υπολογίζονται πλέον ως προς τα όρια περιόδου λειτουργίας ρομπότ συνομιλίας Bing.

Η Microsoft επιβεβαίωσε επίσης ότι ξεκίνησε να δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν διαφορετικούς ήχους για απαντήσεις συνομιλίας Bing:

“Θα ξεκινήσουμε επίσης να δοκιμάζουμε μια πρόσθετη επιλογή που σας επιτρέπει να επιλέγετε τον τόνο της Συνομιλίας από το More Precise – το οποίο θα επικεντρώνεται σε πιο σύντομες, πιο εστιασμένες στην αναζήτηση απαντήσεις – στο Balanced, σε πιο Creative – το οποίο σας δίνει μεγαλύτερες και πιο φλύαρες απαντήσεις. Ο στόχος είναι να σας δώσει περισσότερο έλεγχο στον τύπο της συμπεριφοράς συνομιλίας για να καλύψετε καλύτερα τις ανάγκες σας”.

Τέλος, ο Mikhail Parakhin, επικεφαλής Διαφήμισης και Υπηρεσιών Διαδικτύου της Microsoft,ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι μια σημαντική ενημέρωση για το Bing πρόκειται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη:

Φαίνεται ότι η Microsoft σημειώνει αργή αλλά σταθερή πρόοδο για τη βελτίωση των νέων απαντήσεων συνομιλίας Bing.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *