Η Activision φέρεται να χτυπήθηκε από χάκερς  

Η Activision φέρεται να χτυπήθηκε από χάκερς  

Μια ομάδα χάκερ που ονομάζεται “vx-underground”έχει αναρτήσει στο Twitter  μηνύματα που ισχυρίζονται ότι παραβίασε το δίκτυο της εκδότη παιχνιδιών Activision, χρησιμοποιώντας μια μέθοδο phishing. Η ομάδα hackers λέει ότι έχει λάβει λεπτομέρειες για το μέλλον του  Call of Duty  .

Η ομάδα ισχυρίζεται ότι πραγματοποίησε την παραβίαση της Activision στις 4 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε προσωπικά δεδομένα από υπαλλήλους της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων email, αριθμών τηλεφώνου, ποσών μισθών και πολλά άλλα. Έκλεψε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια για μελλοντικό περιεχόμενο DLC στο τρέχον Call of Duty: Modern Warfare 2 παιχνίδι, αλλά και πληροφορίες για τα επόμενα Call of Duty παιχνίδια που έρχονται το 2023 και το 2024.

Το Insider Gaming έλαβε μια δήλωση από εκπρόσωπο της Activision σχετικά με την επίθεση χάκερ. Η δήλωση αρνείται ότι ελήφθησαν πληροφορίες εργαζομένων, αλλά δεν αμφισβητεί ότι πληροφορίες σχετικά με μελλοντικά παιχνίδια Call of Duty αποκαλύφθηκαν ως μέρος της επίθεσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *