Επικινδυνα token κρυπτογράφησης Bing AI στοχεύουν στα χρήματα σας

Επικινδυνα token κρυπτογράφησης Bing AI στοχεύουν στα χρήματα σας

Η Microsoft παρουσίασε το νέο της Bing chatbot AI πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες με τεχνολογία που αναπτύχθηκε εν μέρει από την OpenAI, τους δημιουργούς πίσω από το ChatGPT AI bot. Ενώ δημιούργησε πολλή διαφημιστική εκστρατεία, και πολλές περίεργες συζητήσεις, ένα πράγμα που ούτε το νέο Bing ούτε το ChatGPT έχουν κάνει είναι να εμπλακούν σε κρυπτονομίσματα. Δυστυχώς, ορισμένοι “καλλιτέχνες” απάτης χρησιμοποιούν το νέο Bing και το ChatGPT για να κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι πράγματι συμμετέχουν στη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Υπάρχουν ήδη ένας μεγάλος αριθμός πλαστών κρυπτογραφικών διακριτικών που επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν τις επωνυμίες chatbot της Microsoft και του OpenAI. Δηλώνει:

Τουλάχιστον 20 στην αγορά χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή το όνομα BingChatGPT, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο DEXTools. Από αυτά, 12 βρίσκονται στο BNB Chain της Binance, ενώ άλλα έξι έχουν δημιουργηθεί στο Ethereum και άλλα δύο στο Arbitrum. Άλλοι 170 χρησιμοποιούν το όνομα ChatGPT, με το BNB για άλλη μια φορά το πιο κοινό πρωτόκολλο στο οποίο εκδίδονται.

Φυσικά, η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κανένα σχέδιο κρυπτογράφησης όσον αφορά το νέο Bing. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία δεν έχει ακόμη σχολιάσει αυτά τα ψεύτικα διακριτικά που χρησιμοποιούν το όνομα Bing με κάποιο τρόπο.

Μερικά από αυτά τα διακριτικά κρυπτογράφησης απάτης είναι αυτό που η βιομηχανία αποκαλεί “honeypots”. Είναι μια αρκετά βασική απάτη. το άτομο με το ψεύτικο κουπόνι υπόσχεται να στείλει στον χρήστη έναν σύνολο χρημάτων εάν στείλει πρώτα κάποια χρήματα. Ωστόσο, αυτό το άτομο με το ψεύτικο κουπόνι απλώς παίρνει τα χρήματα και εξαφανίζεται .  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *