Samsung Galaxy Z Fold5 : τι δεν θα υπάρχει στην επερχόμενη συσκευή

Samsung Galaxy Z Fold5 : τι δεν θα υπάρχει στην επερχόμενη συσκευή

Από το Galaxy Z Fold3, η Samsung έχει προσθέσει υποστήριξη για το S Pen. Ωστόσο, τα πτυσσόμενα της εταιρείας προς το παρόν δεν διαθέτουν υποδοχή όπου μπορείτε να κρατήσετε το στυλό. Εάν ελπίζετε ότι θα υπάρξει τελικά μια υποδοχή S Pen για το επερχόμενο Galaxy Z Fold5, υπάρχουν μερικά άσχημα νέα για εσάς.

 Η Samsung είχε αρχικά σχέδια να δημιουργήσει μια υποδοχή για το S Pen στο Galaxy Z Fold5. Αυτά τα σχέδια έχουν πλέον ακυρωθεί, ωστόσο, καθώς η Samsung φέρεται να μην μπορεί να κάνει αρκετό χώρο για το στυλό μέσα στη συσκευή. Η Samsung θα πρέπει να αυξήσει το πάχος της συσκευής για να το κάνει αυτό δυνατό, και αυτό είναι κάτι που η εταιρεία υποτίθεται ότι δεν θέλει να κάνει αυτή τη στιγμή.

Η εταιρεία διερεύνησε επίσης την επιλογή να κάνει το S Pen πιο λεπτό, αλλά αυτό μειώνει την αίσθηση “στυλό σε χαρτί” που σκοπεύει να πετύχει η Samsung με τη γραφίδα της. Επιπλέον, η δημιουργία μιας υποδοχής S Pen φέρεται να αυξήσει το κόστος κατασκευής του Galaxy Z Fold5.

Ένας εκπρόσωπος του κλάδου που γνωρίζει το θέμα πρόσθεσε ότι το Galaxy Z Fold 5 θα έρθει με ένα νέο σύστημα μεντεσέδων που θα αλλάξει την εσωτερική δομή της συσκευής. Αυτό υποτίθεται ότι θα καταστήσει πιο δύσκολη τη συμπερίληψη μιας υποδοχής για το S Pen.

Προς το παρόν, δεν είναι ακόμη γνωστό πότε η Samsung θα κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά αναδιπλούμενων συσκευών της. Δεδομένου όμως πώς η Samsung παρουσίασε τις δύο προηγούμενες γενιές τον Αύγουστο, είναι ασφαλές να πούμε ότι τα νέα πτυσσόμενα θα δουν το φως της δημοσιότητας περίπου την ίδια περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *