Τι διαφορετικό θα έχει η έκδοση Lite του Realme GT Neo 5 

Τι διαφορετικό θα έχει η έκδοση Lite του Realme GT Neo 5 

To Realme παρουσίασε το GT Neo 5 με chipset Snapdragon 8+ Gen 1 και την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμο για smartphone νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Αναφορές από την Κίνα υποδηλώνουν ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα τηλέφωνο, που πιθανότατα ονομάζεται GT Neo 5 SE ή GT Neo 5 Lite, το οποίο θα έχει ελαφρώς υποβαθμισμένες προδιαγραφές.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο χρήστη, το τηλέφωνο θα συσκευάσει το μη ανακοινωθέν Qualcomm SM7475 SoC, που φημολογείται ότι είναι Snapdragon 7 Gen 2. Θα παραλείψει επίσης την κάμερα 50MP με τον αισθητήρα Sony IMX890 και τη λυχνία ειδοποίησης RGB στο πίσω μέρος. που θα επιτρέψει μια σημαντική μείωση της τιμής.

Η νέα παραλλαγή GT Neo 5 θα έχει κάμερα 64MP με αισθητήρα Omnivision OV64M που επίσης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Σχεδιαστικά, η περιοχή της κάμερας θα απαλλαγεί επίσης από το διαφανές παράθυρο, που δείχνει το chipset Snapdragon και θα κάνει χώρο για βασικές ρυθμίσεις.

Η φόρτιση είναι το μεγαλύτερο σημείο πώλησης του ντουέτου Realme GT Neo 5 (υπάρχει ένα με 240W και άλλο με 150W). Η επερχόμενη έκδοση θα έχει μπαταρία 5.500 mAh με «μόλις» φόρτιση 100 W, η οποία μπορεί να είναι αργή στο πλαίσιο των τηλεφώνων GT Neo 5, αλλά εξακολουθεί να είναι από τα πιο γρήγορα πρότυπα στην αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *