Ποιες είναι οι  προδιαγραφές της σειράς Black Shark 6

Ποιες είναι οι  προδιαγραφές της σειράς Black Shark 6

Το Black Shark 5 της Xiaomi αποκαλύφθηκε στην Κίνα τον περασμένο Μάρτιο και αναμένουμε από την εταιρεία να ανακοινώσει τη σειρά Black Shark 6 περίπου την ίδια περίοδο φέτος. Δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη από την Black Shark για τη σειρά Black Shark 6, αλλά χάρη  σε ένα αξιόπιστος, έχουμε τώρα μια καλή ιδέα για το τι θα προσφέρουν οι ναυαρχίδες του Black Shark για το 2023.

Η  σειρά Black Shark 6 θα τροφοδοτείται από το SoC Snapdragon 8 Gen 2 και θα έχει μια επίπεδη οθόνη 2K με μια κεντρική τρύπα για την κάμερα selfie. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα 64MP Sony IMX686, ο οποίος θα μπορούσε να συνδεθεί με μονάδες ultrawide και macro/telephoto macro.

Η DCS λέει ότι η σειρά Black Shark 6 θα διαθέτει διπλά ηχεία και θα διαθέτει την “ισχυρότερη ενεργή ψύξη” για σταθερή απόδοση. Θα έχει μεταλλικό σκελετό με κεραμική υφή αμαξώματος και θα τροφοδοτεί ολόκληρο το πακέτο μια μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 120 W.

Δεν είναι σαφές από πόσα smartphones θα αποτελείται η σειρά Black Shark 6, αλλά αν δούμε το  περσινό σχέδιο, θα δούμε μια απλή έκδοση μαζί με τις εκδόσεις RS και Pro εκδόσεις για την Κίνα, με τις κανονικές και Pro εκδόσεις να κάνουν το δικό  τους παγκόσμιο ντεμπούτο λίγους μήνες αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *