Samsung  Galaxy Watch 6: τι κοινό θα έχει με το  Apple Watch Series 7

Samsung  Galaxy Watch 6: τι κοινό θα έχει με το  Apple Watch Series 7

Τώρα που κυκλοφόρησε, η πολυαναμενόμενη σειρά Galaxy S23, η Samsung θα στρέψει τώρα την εστίασή της στις άλλες κατηγορίες προϊόντων της. Ο νοτιοκορεάτης τεχνολογικός γίγαντας αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένος με πολλά νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του διαδόχου του περσινού Galaxy Watch 5 σειρά.

Η Samsung πιθανότατα θα το ονομάσει σειρά Galaxy Watch 6, κάτι που δεν ήταν δύσκολο να προβλεφθεί. αλλά εδώ είναι κάτι που ίσως κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί: η Samsung μπορεί να χρησιμοποιήσει μια κυρτή οθόνη στη σειρά Galaxy Watch6. Στην πραγματικότητα, αξιόπιστη πηγή  ισχυρίστηκε ότι το Galaxy Watch6 θα διαθέτει «κυρτή σχεδίαση από γυαλί».

Η Samsung δεν είναι καινούργια στην ιδέα ενός smartwatch με κυρτό γυαλί. Υπάρχει το Gear S που ήταν  το πρώτο έξυπνο ρολόι της εταιρείας με κυρτή γυάλινη οθόνη και κυκλοφόρησε πολύ πίσω το 2014. Ωστόσο, η Samsung μπορεί να μην αναβιώνει αυτόν τον πλήρη σχεδιασμό καμπύλης για το Watch6. Αντίθετα, πιθανότατα θα χρησιμοποιεί μια οθόνη με καμπύλες άκρες, παρόμοια με αυτό του Apple Watch Series 7.

Είναι ενδιαφέρον ότι ενώ η Apple θα  αλλάξει σε μια επίπεδη οθόνη στην σειρά Apple Watch 8 ι, η Samsung φέρεται να παραλείπει μια επίπεδη σχεδίαση υπέρ ενός κυρτού.

Εκτός από το σχεδιασμό της οθόνης, δεν υπάρχουν πολλές άλλες πληροφορίες για το Watch6. Έτσι, παραμένει ένα μυστήριο προϊόν, αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να προβλέψουμε τι μπορεί να φέρει στο τραπέζι όταν κυκλοφορήσει, πιθανότατα τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

Η σειρά Galaxy Watch6 πιθανότατα θα συνεχίσει την τάση της Samsung να κυκλοφορεί δύο μοντέλα σε πολλά μεγέθη. Και είναι απίθανο η Samsung να αναβιώσει το Classic μοντέλο με την κυκλοφορία του Watch6. Δεδομένου ότι θα χρησιμοποιεί μια κυρτή οθόνη, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η Samsung δεν θα επαναφέρει το φυσικό περιστρεφόμενο πλαίσιο. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, η σειρά Watch6 θα είναι αρκετά παρόμοια με αυτή της σειράς Watch5, αλλά καλύτερη. Η Samsung μπορεί να προσθέσει νέες δυνατότητες πάνω από αυτό που υπάρχει ήδη στη σειρά Watch5, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι πολλές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *