Οι νέες προδιαγραφές του OnePlus Nord 3 που διέρρευσαν έρχονται σε αντίθεση με αυτές που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν

Οι νέες προδιαγραφές του OnePlus Nord 3 που διέρρευσαν έρχονται σε αντίθεση με αυτές που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν

Πριν από μερικές εβδομάδες σας φέραμε μια λίστα με προδιαγραφές  που υποτίθεται διέρρευσαν για τα επερχόμενα OnePlus Nord 3, και σήμερα κυκλοφορεί μια διαφορετική (και συνήθως πιο αξιόπιστη) πηγή με ένα άλλο σύνολο προδιαγραφών που διέρρευσαν για το ίδιο τηλέφωνο, μόνο που διαφέρουν σημαντικά σε ορισμένες πτυχές. Προφανώς, δεν μπορούμε να σας πούμε ποιο είναι πιο ακριβές, οπότε να το έχετε υπόψη σας.

Το OnePlus Nord 3 λέγεται τώρα ότι διαθέτει οθόνη AMOLED 6,72 ιντσών FHD+ 120 Hz, το MediaTek Dimensity 9000 SoC στο τιμόνι και μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 80 W. Η μνήμη RAM θα ​​είναι 8/16GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 128/256GB.

Στο πίσω μέρος, το τηλέφωνο θα έχει ρύθμιση τριπλής κάμερας, με κύρια λήψη 50 MP, εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8 MP και κάμερα macro 2 MP. Τις selfies θα φροντίζει μια κάμερα 16 MP. Το Nord 3 θα έχει ένα ρυθμιστικό ειδοποίησης.

Η προηγούμενη διαρροή είχε τις ίδιες προδιαγραφές πίσω κάμερας (με πρόσθετη αναφορά στο OIS για την κύρια) και μια   παρόμοια εικασία σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας “4.500 mAh ή 5.000 mAh”.. Μίλησε και για μια μικρότερη οθόνη 6,5 ιντσών, μια κάμερα selfie 32 MP, υποστήριξη φόρτισης 100 W και το SoC Dimensity 8100 Max ή Dimensity 8200 που τροφοδοτεί τη συσκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *