Ποιες είναι οι τιμές και οι προδιαγραφές του vivo V27 Pro 

Ποιες είναι οι τιμές και οι προδιαγραφές του vivo V27 Pro 

Το vivo V27 Pro αναμένεται να ανακοινωθεί την 1η Μαρτίου. Τώρα μια εικόνα που διέρρευσε από το Flipkart αποκαλύπτει τους συνδυασμούς τιμολόγησης και μνήμης για την ινδική αγορά.

Μια εικόνα που υποτίθεται ότι θα κοινοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα λέει ότι το vivo V27 Pro θα ξεκινά από 37.999 INR (460$/435€) για έκδοση 8/128 GB. Ο διπλός αποθηκευτικός χώρος θα είναι 39.999 INR (483$/457€), ενώ για 12/256 GB θα κοστίζει 42.999 INR (520$/490€).

vivo V27 Pro prices and specs leak ahead of launch

Το vivo V27 Pro έρχεται με διαφορετικό σχεδιασμό σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το vivo V25 Pro. Βλέπουμε τρεις κάμερες με OIS Portrait System στο πίσω μέρος και ένα δαχτυλίδι LED φως. Το χρώμα του πίσω πλαισίου αλλάζει υπό το φως UV, συμπεριλαμβανομένου του ηλιακού φωτός.

Η σειρά V της vivo τοποθετείται στην ανώτερη κατηγορία μεσαίας γραμμής και  συνορεύει με τα τηλέφωνα υψηλής ποιότητας. Τα τηλέφωνα αυτής της σειράς διαθέτουν εντυπωσιακές μπροστινές και πίσω κάμερες, ικανά chipset και, τις περισσότερες φορές, προσφέρουν γρήγορη φόρτιση που μπορεί να γεμίσει την μπαταρία σε λιγότερο από μία ώρα.

Θα ακολουθήσουμε την επίσημη ανακοίνωση την Τετάρτη και θα σας δώσουμε πλήρη κάλυψη, οπότε μείνετε κοντά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *