Call of Duty : Η επόμενη έκδοση θα είναι ένας αυτόνομος τίτλος 

Call of Duty : Η επόμενη έκδοση θα είναι ένας αυτόνομος τίτλος 

Καθώς η Microsoft προχωρά να πείσει τις ρυθμιστικές αρχές για τα οφέλη από την απόκτηση της Activision Blizzard, είναι επίσης απασχολημένη με την προετοιμασία των επόμενων παιχνιδιών της . Μια πρόσφατη αναφορά αποκαλύπτει τώρα ότι η Activision δήλωσε ότι το επόμενο Call of Duty θα είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι στο σύμπαν του Modern Warfare.

Ο Jason Schreier του Bloomberg αναφέρει ότι μετά την παράλειψη του 2022 όσον αφορά την κυκλοφορία μιας κύριας καταχώρησης στη δημοφιλή σειρά Call of Duty ,  η Activision Blizzard πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι φέτος. Είναι ενδιαφέρον ότι τοποθετείται ως επέκταση του 2022 Modern Warfare II αλλά εξακολουθεί να είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι, ώστε να μπορεί να είναι μια κυκλοφορία πλήρους τιμής. Ανώνυμες εσωτερικές πηγές σημείωσαν ότι οι χάρτες και οι λειτουργίες από την προηγούμενη καταχώρηση θα μπορούσαν να μεταφερθούν και στο επερχόμενο παιχνίδι.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Sledgehammer Games  , αλλά είναι απίθανο να κυκλοφορήσει σαν  Modern Warfare III. Ο προγραμματιστής υποστηρίζεται από άλλα στούντιο Call of Duty, όπως το Treyarch και το Infinity Ward επίσης, συμπεριλαμβανομένης της επίβλεψης από τις αντίστοιχες ηγεσίες τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *