Halo Infinite: τι προσφέρει η νέα ενημέρωση 

Halo Infinite: τι προσφέρει η νέα ενημέρωση 

Η 343 Industries ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την τρίτη σεζόν του Halo Infinite η οποία περιγράφεται ως η μεγαλύτερη ενημέρωση για το δωρεάν παιχνίδι για πολλούς παίκτες μέχρι τώρα. Ένα γλαφυρό τρέιλερ επιδεικνύοντας το περιεχόμενο της ενημέρωσης που έφτασε κατά τη διάρκεια του HCS Charlotte Major σήμερα, που φαίνεται παρακάτω.

 Η μεγαλύτερη προσφορά της ενημέρωσης είναι οι τρεις νέοι χάρτες της. Οι οπαδοί του Big Team Battle θα το παλέψουν στον χάρτη 8vs8 Oasis, ενώ οι οπαδοί του 4v4 Arena έχουν χάρτες Cliffhanger και Chasm για να τους κρατούν απασχολημένους. Συμμετέχει και το Escalation SlayerHalo Infinite ως λειτουργία σε αυτήν την ενημέρωση, μια λήψη από τη δημοφιλή λειτουργία Gun Game.

Επίσης νέο είναι το Shroud Screen, ένας νέος αναπτυσσόμενος εξοπλισμός που τοποθετεί έναν θόλο λέιζερ για να παρέχει οπτική κάλυψη από οποιονδήποτε βρίσκεται στο εξωτερικό. Όσο για το μοναδικό νέο όπλο, το στούντιο επαναφέρει το αγαπημένο M392 Bandit DMR.

Η 343 αντλεί επίσης από τις δημιουργίες του Forge, προσθέτοντας ακόμη πιο δημοφιλείς χάρτες που έχουν δημιουργηθεί από την κοινότητα, όπως το Art’s Room, το Starboard, το Perilous και το Salvation. Η λίστα αναπαραγωγής της συλλογής κοινότητας θα χορηγήσει επίσης XP για να συνεχίσει να ανεβάζει το επίπεδο αυτών των Σπαρτιατών.

Μεταφέροντας όλα αυτά, συν ένα Battle Pass 100 επιπέδων, το Halo Infinite Season 3: Echoes Within κυκλοφορεί στις 7 Μαρτίου σε κονσόλες PC και Xbox και έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει έως τις 27 Ιουνίου. Εάν το χρονοδιάγραμμα επιμείνει, αυτή θα είναι η πρώτη τρίμηνη σεζόν του παιχνιδιού ζωντανής υπηρεσίας, σε αντίθεση με πριν, όπου το περιεχόμενο ήταν μακροχρόνιο. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *